Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott Granngården E-Selen 900g

Art.nr:1238714

Högt koncentrerat E-vitamintillskott med organisk Selen. E-vitamin och Selen är de två viktigaste antioxidanterna för muskulaturen och dess uppbyggnad.
  • Svenskproducerat
  • Smakligt
  • Koncentrerat

Produktdetaljer

Granngården E-Selen är ett högt koncentrerat E-vitamintillskott i pulverform med tillsatt organisk Selen. E-vitamin och Selen är de två viktigaste antioxidanterna för muskulaturen och dess uppbyggnad. E-vitamin har en essentiell funktion vid nedbrytning av avfallsämnen i muskulaturen samt vid uppbyggnad och reparation av muskelvävnad. Det bidrar även till väl fungerande syretransport, nervsystem, immunförsvar och fertilitet.

Selen bidrar, förutom till ökad upptagningsförmåga av E-vitamin, även till ett välfungerande immunförsvar. Organisk Selen har en hög smältbarhet och minskar risken för överdosering.

Det svenskproducerade fodertillskottet passar alla hästar och ges som ett komplement då det dagliga behovet inte täcks genom ordinarie fodergiva. Tillskottet lämpar sig särskilt väl till tränande, tävlande och växande hästar för att stötta muskulaturen samt till dräktiga ston.

Granngården E-selen kan ges både tillfälligt vid ökade behov som t ex hård träning och dräktighet eller dagligen vid selenbrist i ordinarie foderstat.

Sammansättning: Dextrose

Innehåll per 1000 gram:

Tillsatt vitamin: E-vitamin (3a700) 70 500 mg

Tillsatt spårämne: Selen (3b8.12) 100 mg

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 0%, Växttråd/Fiber 0%, Råfett 0%, Aska 0,04%

Granngården

Granngården erbjuder dig allt du behöver för ett jordnära liv. Här hittar du våra egenproducerade produkter för odling, trädgård och lantbruk, inklusive allt du behöver för dina husdjur och lantdjur. Välkommen och låt dig inspireras av vårt 140-åriga arv!