Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott Eclipse Biofarmab Kiselgur Forte 500g

Art.nr:1166188

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Fodertillskott i pulverform med 100% rent kisel som stärker hästens brosk, leder och bindväv samt främjar en hälsosam hårrem och hovar.
  • 100% rent kisel i pulverform
  • För hälsosamma hovar och bättre hårrem
  • För en friskare och rörligare häst
  • Stärker brosk, leder och bindväv
  • Vikt: 500g

Produktdetaljer

Fodertillskott Eclipse Biofarmab Kisegur Forte innehåller 100 % kiseldioxid som bryts i Skandinavien och är helt organisk. Vid träning och tävling ökar hästens behov av kisel och för att bibehålla en rörlig och välmående häst är det bra att ge ett extra tillskott av kisel. 

Kisel är ett vanligt grundämne som återfinns i kroppens brosk, bindväv, senor och leder och har en viktig roll i bildandet och underhållet av starka ben och leder. Det främjar även en välmående hårrem och hälsosamma hovar.

Kisel bidrar till hårdheten och densiteten i benstrukturen, något som är avgörande för hästens övergripande skeletthälsa. Kisel stärker bindväven, vilket är viktigt för hästens leder, senor och ligament. Detta är extra viktigt för t ex tävlingshästar som regelbundet utsätts för fysisk ansträngning. 

Använd Eclipse Biofarmab Kisegur Forte när fodret inte tillgodoser hästens behov. Brist på kisel kan t ex visa sig som dålig kvalitet på hästens päls, hovar och tagel.

Dosering
Ponny: 0,5 dosmått/dag
Häst: 1 dosmått/dag
Stor häst (över 600kg): 1,5 dosmått/dag
Blandas väl i kraftfodret.
1 dosmått = 3 g vilket ger 1,25 g kisel

Sammansättning: Ren kiselgur

Tillsatser: Innehåller inga tillsatser

Analytiska beståndsdelar: Kisel 35%, kalcium 1%, natrium 0,3%, fosfor 0%

Eclipse Biofarmab

Eclipse Biofarmab strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som är utvecklade med hästens bästa i åtanke. Genom att kombinera vetenskaplig forskning med förståelse för djurens behov, arbetar vi för att skapa kosttillskott som inte bara stöder deras fysiska hälsa utan också deras mentala och emotionella välbefinnande. Målet är att hjälpa hästar och lantdjur att leva sina bästa liv genom att erbjuda dem det bästa inom näring och vård.