Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Öronmärke

Öronmärken är en pålitlig metod för att identifiera och spåra dina djur. Hos Granngården erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa öronmärken som säkerställer en säker och effektiv identifikation av dina djur.

Öronmärken - Säker och Effektiv Identifikation

Pålitlig Identifikation

Öronmärken är en vanlig och välbeprövad metod för att märka djur, särskilt inom lantbruket. De är utformade för att vara tydliga och lättlästa, vilket underlättar identifieringen av dina djur. Med hjälp av öronmärken kan du säkert och pålitligt hålla reda på varje individ och deras historik.

Säker och Skonsam Applikation

Våra öronmärken är utformade för att säkerställa en skonsam applikation på djurens öron. De är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra att använda och som minimerar risken för obehag eller skada för djuren. Våra öronmärken är enkla att applicera med hjälp av lämpliga verktyg och följer rekommenderade riktlinjer för korrekt märkning.

Hållbara och Långvariga

Vi förstår vikten av att öronmärken ska vara hållbara och långvariga för att kunna upprätthålla identifikationen över tid. Våra öronmärken är tillverkade av slitstarka material som är konstruerade för att tåla påfrestningar och vara läsbara under lång tid. De är utformade för att motstå väderförhållanden, slitage och annan påverkan som kan uppstå i djurhållningsmiljöer.

Effektiv Spårning och Registrering

Genom att använda öronmärken kan du enkelt spåra och registrera dina djur för olika ändamål. Det kan vara för att upprätthålla djurhälsovård, hantera avelsprogram eller följa upp djurens historik. Öronmärken ger dig möjlighet att snabbt och effektivt identifiera varje individ och göra nödvändiga anteckningar för en korrekt dokumentation.

Hos Granngården hittar du ett brett utbud av öronmärken som passar dina behov. Våra produkter är av hög kvalitet och kommer att hjälpa dig att säkert och effektivt identifiera dina djur. Besök vår butik och skaffa dina öronmärken idag för en pålitlig identifikation och spårning av dina djur!

0 produkter

    Visar sida 1 av 1