Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Märkning

Märkning är en viktig del av att hålla koll på dina farmdjur och säkerställa deras identifiering och spårbarhet. Med rätt märkningsverktyg kan du enkelt och effektivt märka dina djur för att skapa en tydlig och pålitlig identifiering. Hos Granngården erbjuder vi ett brett utbud av märkningsprodukter för dina behov. Vi har även betäckningsselar för baggar som ger färgindikation på de betäckta tackorna.

Märkning - Snabb och Synlig Identifikation

Märkspray

Märkspray är ett praktiskt verktyg för att snabbt och enkelt märka dina djur. Vår märkspray är speciellt formulerad för att ge en tydlig och synlig markering på djurens päls eller hud. Det är enkelt att applicera och torkar snabbt för att skapa en varaktig märkning. Välj bland olika färger för att skapa en unik och lättigenkännlig märkning för dina djur.

Märktång

En märktång är ett pålitligt verktyg för att göra permanenta märken på dina djur. Våra märktångar är konstruerade för att ge en exakt och hållbar märkning på djurens öron. De är lätta att använda och ger dig möjlighet att skapa tydliga och lättlästa märken som är beständiga över tiden.

Öronmärken

Öronmärken är en vanlig metod för permanent identifiering av dina djur. Våra öronmärken är tillverkade av högkvalitativt material som är hållbart och beständigt. De är utformade för att vara lätta att applicera och ger en pålitlig identifiering som är oåtkomlig för djuret självt. Välj bland olika storlekar och mönster för att hitta rätt öronmärken för dina djur.

Komplettera Din Märkningsutrustning hos Granngården

Hos Granngården hittar du alla nödvändiga verktyg för märkning av dina farmdjur. Våra märkningsprodukter är av hög kvalitet och kommer att hjälpa dig att säkerställa en tydlig och pålitlig identifiering av dina djur. Besök vår butik och komplettera din märkningsutrustning idag för att hålla koll på dina djur på bästa möjliga sätt!

Kategori & Filter
    • Populära
15 produkter

Visar sida 1 av 1