Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Klippmaskin & Trimmer

Letar du efter högkvalitativa klippmaskiner för får, klippmaskin för nötkreatur, hästar och andra husdjur? Då är Granngården den perfekta destinationen för dig! Vi erbjuder ett brett utbud av marknadens bästa klippmaskiner från ledande tillverkare som Delaval och Constanta. Oavsett om du behöver klippmaskiner för hästar, nötkreatur, får eller andra djur, så har vi produkterna som möter dina behov. Vårt sortiment av klippmaskiner inkluderar modeller som passar för olika djur, inklusive hästar, kor och hundar. Våra professionella klippmaskiner är designade med fokus på användarvänlighet och komfort. Med låg vikt och ergonomisk design erbjuder de en överlägsen klippupplevelse.

Klippmaskiner från Delaval

Delaval är en av de bästa leverantörerna av klippmaskiner. De har klippmaskiner som passar för kreatur (häst, kor och får) och husdjur som hund. Använd Delavals professionella klippmaskiner med låg vikt och ergonomisk utformning för bättre komfort. De väger väldigt lite med ner till endast 930 g och ligger bra i handen. Delavals patenterade saxhuvud reducerar slitaget av skären och ökar därmed livslängden på klippmaskinen. Den unika vinkeln 13° på saxhuvudet förenklar också klippningen på svårare ställen såsom huvud eller ben. Klippmaskinerna för kor och hästar har ergonomiska handtag som är smalt och bekvämt, och tillsammans med den kraftfulla motorn håller den även för smutsig eller lång päls. Självklart kan du även köpa till klippskär till Delavals klippmaskiner online på granngården.se.

Delaval har även batteridrivna trimmers för smidig klippning av bland annat juver, och hästklippning (t.ex. huvud och ben) eller husdjur. Vid denna typ av klippning kan en klippmaskin med sladd vara otymplig i stallet. Välj en smidig batteridriven trimmer som levereras med två högkvalitativa batterier så att du kan använda det ena medan du laddar det andra batteriet.

BRA ATT VETA: För att klippmaskinen ska behålla sin funktion och prestanda bör djuren vara rena vid klippningen. Glöm inte att sköta underhållet på maskinen och skären för att optimera livslängden och klippkvaliteten.

Visst du att vi slipar dina skär? Läs mer om vår service här.

Klippmaskiner från Constanta

För de tuffaste klippjobben rekommenderar vi klippmaskiner från Constanta. Den fjärde generationen Constantamaskiner bygger vidare på erfarenheter från tidigare modeller och har tillvaratagit alla fördelar från Constanta 3, vilket räknas som en av de starkaste maskinerna på marknaden. Constanta 4 är således en klippmaskin med en otrolig kraft. Det som är nytt på maskinen är att kvaliteten på skären nu har ytterligare förbättrats med europeiskt kvalitetsstål. De nya skären klarar ännu bättre de svåraste förutsättningarna utan effektförlust och med bästa klippkvalitet. Kylningen av motorn och klippskären är av högsta prestanda. Ventilationssystem håller maskinen väl kyld. Som tidigare är Constanta 4 utformad för bästa ergonomi. Med en väl balanserad vikt, rätt fördelad i maskinen, klarar du många klippningar utan att trötta eller slita på din kropp. Luftfiltret är demonterbart utan verktyg. Klippmaskinerna levereras komplett med klipphuvud och skär, 3 m kabel, stickpropp och olja. Allting ligger i en formsprutad plastbox. Constanta 4-maskinerna designade för att minska kroppsligt slitage och maximera klippeffektiviteten.

FÖRDELAR med Constanta 4-serien:

• Luftfiltret är demonterbart utan verktyg.
• De stora kylflänsarna håller motorn kyld.
• Formgjutet klipphuvud i aluminium med kylflänsar.
• Nyutvecklat kvalitetsskär av europeiskt specialstål.
• Innovativ och kraftfull motor.
• Ergonomiskt handtag för minskat kroppsligt slitage.

För att optimera livslängden och klippkvaliteten på din klippmaskin är det viktigt att hålla dina djur rena vid klippningen och att regelbundet underhålla maskinen och dess skär.

Förutom klippmaskiner erbjuder vi även ett brett utbud av klippmaskinstillbehör, inklusive klippskär och skär till klippmaskiner för hästar och andra djur. Vi erbjuder även professionell service såsom slipning av skär för att säkerställa att din klippmaskin alltid är i toppskick.

Köp klippmaskiner, trimmers, klippskär och tillbehör för dina djur online på granngården.se och ta hand om dina klippbehov på ett effektivt och pålitligt sätt.

Kategori & Filter
    • Populära
36 produkter

Visar sida 1 av 2