Gå till huvudinnehållet

Klippmaskin & Trimmer

Letar du efter klippmaskiner till lantdjur/kreatur, häst, hund och får är Granngården rätt ställe för dig! Vi har marknadens bästa klippmaskiner från välkända och kvalitativa leverantörer som Delaval och Constanta. Välj från klippmaskiner med eller utan sladd för större djur eller batteridrivna trimmers till häst, kreatur och mindre husdjur.

Klippmaskiner från Delaval

Delaval är en av de bästa leverantörerna av klippmaskiner. De har klippmaskiner som passar för kreatur (häst, kor och får) och husdjur som hund. Använd Delavals professionella klippmaskiner med låg vikt och ergonomisk utformning för bättre komfort. De väger väldigt lite med ner till endast 930 g och ligger bra i handen. Delavals patenterade saxhuvud reducerar slitaget av skären och ökar därmed livslängden på klippmaskinen. Den unika vinkeln 13° på saxhuvudet förenklar också klippningen på svårare ställen såsom huvud eller ben. Klippmaskinerna för kor och hästar har ergonomiska handtag som är smalt och bekvämt, och tillsammans med den kraftfulla motorn håller den även för smutsig eller lång päls. Självklart kan du även köpa till klippskär till Delavals klippmaskiner online på granngården.se.

Delaval har även batteridrivna trimmers för smidig klippning av bland annat juver, och trimning av hästar (t.ex. huvud och ben) eller husdjur. Vid denna typ av klippning kan en klippmaskin med sladd vara otymplig i stallet. Välj en smidig batteridriven trimmer som levereras med två högkvalitativa batterier så att du kan använda det ena medan du laddar det andra batteriet.

BRA ATT VETA: För att klippmaskinen ska behålla sin funktion och prestanda bör djuren vara rena vid klippningen. Glöm inte att sköta underhållet på maskinen och skären för att optimera livslängden och klippkvaliteten.

Visst du att vi slipar dina skär? Läs mer om vår service här.

Klippmaskiner från Constanta

Den fjärde generationen Constantamaskiner bygger vidare på erfarenheter från tidigare modeller och har tillvaratagit alla fördelar från Constanta 3, vilket räknas som en av de starkaste maskinerna på marknaden. Constanta 4 är således en klippmaskin med en otrolig kraft. Det som är nytt på maskinen är att kvaliteten på skären nu har ytterligare förbättrats med europeiskt kvalitetsstål. De nya skären klarar ännu bättre de svåraste förutsättningarna utan effektförlust och med bästa klippkvalitet. Kylningen av motorn och klippskären är av högsta prestanda. Ventilationssystem håller maskinen väl kyld. Som tidigare är Constanta 4 utformad för bästa ergonomi. Med en väl balanserad vikt, rätt fördelad i maskinen, klarar du många klippningar utan att trötta eller slita på din kropp. Luftfiltret är demonterbart utan verktyg. Klippmaskinerna levereras komplett med klipphuvud och skär, 3 m kabel, stickpropp och olja. Allting ligger i en formsprutad plastbox.

FÖRDELAR med Constanta 4-serien:

• Luftfiltret är demonterbart utan verktyg.
• De stora kylflänsarna håller motorn kyld.
• Formgjutet klipphuvud i aluminium med kylflänsar.
• Nyutvecklat kvalitetsskär av europeiskt specialstål.
• Innovativ och kraftfull motor.
• Ergonomiskt handtag för minskat kroppsligt slitage.

För att klippmaskinen ska behålla sin funktion och prestanda måste djuren vara rena vid klippningen, och det är viktigt att sköta underhållet på maskinen och skären.

Köp klippmaskiner, trimmers, klippskär och klippmaskinstillbehör för kreatur och husdjur online på granngården.se.

Kategori & Filter
    • Populära
36 produkter

Visar sida 1 av 2

Kategorier