Gå till huvudinnehållet

Entreprenadfett Agrol Super EP2 Skruvpatron 420ml

Art.nr:1250426

Smörjfett baserat på mineralolja med utmärkt vattentålighet och vidhäftningsförmåga. Skruvas fast i fettsprutan för en mer kladdfri hantering.

Produktdetaljer

Med en fettpatron som skruvas fast i fettsprutan får du en mer kladdfri hantering, mindre spill och patronen töms bättre. Agrol Entreprenadfett Super EP2 är ett så kallat långtidsfett eftersom den höga vidhäftande förmågan gör att fettet "sitter" kvar under lång tid. Det kalciumförtvålade smörjfettet med mineralolja har mycket bra vattentålighet och rostskydd samt mekanisk stabilitet.

Smörjfettet rekommenderas för tungt belastade glid- och rullningslager vid normala temperaturer och varvtalsgränser. Perfekt för smörjning av chassi, anläggnings-, jordbruks- och skogsmaskiner då krav på förlängda smörjintervall, höga och/eller stötbelastande appliceringar förekommer.

Agrol Entreprenadfett Super passar även bra att använda till vattenpumpar och propelleraxlar i båtar.

Lämplig fettspruta är Tubi 3.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Agrol kompromissar inte. Lösningarna ska spara användaren tid, öka maskinernas prestanda och sänka bränsle och underhållskostnader. Tillverkningen av Agrols produkter sker i Sverige. Efter 50 år i branschen vet vi hur man smörjer!