Gå till huvudinnehållet

Entreprenadfett Agrol EP2 Bio 18kg

Art.nr:1250420

Agrol Entreprenadfett EP 2 Bio är ett syntetiskt smörjfett baserat på biologiskt nedbrytbara estrar. Fettet har utmärkt bra vattentålighet och mycket bra vidhäftningsförmåga.

Produktdetaljer

Agrol Entreprenadfett Bio är ett kalciumförtvålat smörjfett med syntetisk ester som har utomordentlig vattentålighet, rostskydd och mekanisk stabilitet. Fettet har dessutom en mycket hög vidhäftande förmåga vilket gör att det skyddar mot smuts och vatten under lång tid.

Rekommendationer

Agrol Entreprenadfett Bio rekommenderas som ett enhetsfett för tungt belastade glid- och rullningslager vid normala temperaturer och varvtalsgränser. Speciellt lämpligt för smörjning av chassi, anläggnings-, jordbruks- och skogsmaskiner med krav på hög lastbärande förmåga samt god vidhäftning och vattenresistens. Agrol Entreprenadfett Bio är speciellt lämpligt att använda då man har stor risk att utsätta fettet för vatten och dessutom har höga krav både miljöegenskaper, såsom dammar, pumpar och andra vattenmiljöer. SS 15 54 70 miljöklass B.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Agrol kompromissar inte. Lösningarna ska spara användaren tid, öka maskinernas prestanda och sänka bränsle och underhållskostnader. Tillverkningen av Agrols produkter sker i Sverige. Efter 50 år i branschen vet vi hur man smörjer!