Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Azalea 'Knaphill Persil' 1-p

Art.nr:1168641

  • Växtsortimentet varierar över säsongen
  • Omnia Gardens utbud kan endast köpas online
  • Växter med lokalt pris kan endast köpas i butik
Får snövita stjärnformade blommor med en dekorativ lysande gul krage och stabila välutvecklade kronblad. Har ett friskt grönt bladverk som skiftar till intensiva höstfärger. Välj mellan 1-, 3-, 5- och 10-pack

Produktdetaljer

Egenskaper för Azalea 'Knaphill Persil'

Snövita stjärnformade blommor med en solgul lysande krage som bildar ett band från blomsterbotten till kronbadens ytterkant. De vackra gaciösa ståndarna och pistillerna ger ett exotiskt intryck. Blommorna blommar rilkigt över hela busken i maj-juni. Bladverket är frodigt grönt och får på hösten intensiva färger som en final på säsongen. Busken blir ca 1,5 meter hög och lyser dekorativt upp bland grönska och i rabatter. Plantera gärna i porös surjord i sol till halvskugga för bästa utveckling.

Höjd: 30-40 cm

Krukstorlek: 15-19 cm 

Latinskt namn: Rhododendron Knaphill Persil 

Typ: Rhododendron 

Lövverk: Grön

Blomfärg: Vit

Blomningstid: Maj-juni

Trivs bäst i: Sol/halvskugga

Jordmån: Surjord

Zon: 1-3

Observera att bilderna på växterna visar hur de kommer att se ut färdigvuxna och etablerade, inte hur de ser ut vid leverans.

Omnia garden

Omnia Garden, med sitt säte i Höganäs, erbjuder ett brett utbud av vackra växter för din trädgård. Från jordgubbsplantor och japanska blodlönnar till björnbärshallon och förtrollande tempelträd. Låt din trädgård blomstra!!