Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Vattenkopp LaGée Polyflex

Art.nr:1207849

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
En flexibel vattenkopp för kreatur, kalvar, hästar, getter och får. Utvecklad för att enkelt möta och följa med när den utsätts för tryck från djuren.
  • Material: Polyten
  • För både nötkreatur, hästar, får & getter
  • Hållbar & Rejäl
  • Med tryckventil och dräneringsplugg
  • Ställbart vattenflöde från 0-18 l/min beroende på vattentryck
  • Storlek (b x d x h): 240 x 320 x 160mm

Produktdetaljer

Flexibel vattenkopp i polyeten för kreatur, kalvar, hästar, getter och får. Utvecklad för att enkelt möta och följa med när de utsätts för tryck från djuren. Den klarar upprepade kontakter och återfår formen när trycket släpper.

LaGées patenterade vattenhus Technipilot Body ger en praktisk och användarvänlig hantering, med bland annat ställbart flöde och möjlighet att enkelt stänga av vattnet vid service, rengöring och reparation. Vattenkoppen är utrustad med tryckventil, med stänkskyddad utformning. Kan enkelt bytas mot horisontell eller vertikal tunga, som finns som tillbehör. Utrustad med ett dräneringshål, Ø 25 mm, som underlättar rengöring.

Stödbyglarna på baksidan av polyflex-kopparna kan enkelt klippas bort. Detta för att underlätta när en kopp med multikopplingen polycross ska monteras på väggen med vattenförsörjningen underifrån.

Ställbart vattenflöde från 0-18 l/min beroende på vattentryck.

Kraftig montageplatta med 2 öppna hål i botten för enkel installation.

Anslutning: 1/2" utvändig gänga bakifrån

Kapacitet: 7 liter/minut vid 5 bar

Storlek (b x d x h): 240 x 320 x 160

Infästningsmått c/c: 110 x 76 mm (4-hålsfäste)

För att skydda koppen från stötar bör skyddsbygel LaGée medium monteras som stöd.

Läcker dina vattenkoppar? Det kan bero på ett för högt vattentryck. En reduceringsventil kan vara lösningen för att undvika att vattenkopparna står och läcker.

La Gee

La Gee är en klassiker med hög kvalitet inom vattenkoppar och vattentillförsel i stallar som håller vattnet rent och fräscht. De erbjuder också stora vattenkar och balkupor, speciellt utformade för utfodring av får, som håller höet torrt och minskar slöseri när det inte sprids runt i hagarna. La Gée är beläget i en av de största regionerna för djuruppfödning i Europa, Grand-Ouest-regionen i Frankrike (som omfattar Bretagne och Pays de la Loire). Med ett eget forsknings- och utvecklingscenter samt högt avancerade produktionsanläggningar har företaget varit en ledare på marknaden i 40 år.