Gå till huvudinnehållet

Vattenkopp LaGée Polyflex

Flexibel vattenkopp i polyeten för kreatur, kalvar, hästar, getter och får. Utvecklad för att enkelt möta och följa med när de utsätts för tryck från djuren. Den klarar upprepade kontakter och återfår formen när trycket släpper. Anslutning1/2" utvändig gänga. Kapacitet 7 liter/minut vid 5 bar.

Egenskaper

LaGées patenterade vattenhus Technipilot Body ger en praktisk och användarvänlig hantering, med bland annat ställbart “flöde och möjlighet att enkelt stänga av vattnet vid service, rengöring och reparation. Vattenkoppen är utrustad med tryckventil, med stänkskyddad utformning. Kan enkelt bytas mot horisontell eller vertikal tunga, som € finns som tillbehör. Utrustad med ett dräneringshål, Ø 25 mm, som underlättar rengöring. 

Stödbyglarna på baksidan av polyflex-kopparna kan enkelt klippas bort. Detta för att underlätta när en kopp med multikopplingen polycross ska monteras på väggen med vattenförsörjningen underifrån.

Ställbart vattenflöde från 0-18 l/min beroende på vattentryck. 
Kraftig montageplatta med 2 öppna hål i botten för enkel installation. 

Anslutning
1/2" utvändig gänga bakifrån

Kapacitet

Storlek (b x d x h) 
240 x 320 x 160

Infästningsmått c/c 
110 x 76 mm (4-hålsfäste)

För att skydda koppen från stötar bör skyddsbygel LaGée medium monteras som stöd.

Läcker dina vattenkoppar? Det kan bero på ett för högt vattentryck. En reduceringsventil kan vara lösningen för att undvika att vattenkopparna står och läcker.