Gå till huvudinnehållet

Värmebalja Rund Isobar 110 W, 65 l

Praktisk värmebalja utrustad med värmeelement i sidan för frostfritt vatten utomhus och i ouppvärmda utrymmen. Värmebaljan håller vattnet frostfritt ner till -25°C och levereras med transformator IP 34 samt anslutningskontakter med IP klass 33.Tips! Är avståndet mellan transformatorn och värmebaljan mer än 30 meter ska en grövre matarkabel användas.

Egenskaper

Egenskaper för Isobar värmebalja
Värmebalja Isobar är främst tänkt för hästar men är även användbar för andra djur. 

Frostnivån är beroende på de yttre förutsättningarna runt värmebaljan. Baljan är isolerad och dubbelbottnad med ett värmeelement på 110 W som drivs av en 24 V transformator med 2 A glassäkring. Matarkabeln monteras enkelt i baljans och transformatorns kontakter med hjälp av två skruvar. Ansluts till 230 V. Kabel RKUB 2 x 2,5 kan köpas efter behov. 

För att ytterligare säkra att vattenkaret inte fryser kan du placera det på en cellplastskiva för att isolera det från markkylan. Står värmebaljan i lä för vinden hjälper det också till.

Lägg gärna matarkabeln i ett kabelrör. Gräver du dessutom ner kabeln stiger effekten på baljan ännu mer eftersom jorden då värmer och isolerar. 

OBS! Matarkabel ingår ej.

Teknisk data
Volym: 65 liter
Storlek (Ø x h): 650 x 435 mm 
Vikt: 9,1 kg 
Färg: Svart 
Anslutning: 230V 
Effekt: 110W

Komplettera värmebaljan med matarkabel och kabelrör och köp till en frostvakt/termostat för att spara ström.