Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Tryckspruta Gardena Easy 5L

Art.nr:1267217

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Gardena EasyPump är en praktisk batteridriven tryckspruta med konstant tryck och en praktisk 3-i-1-öppning med inbyggd mätkopp. Rymmer 5 liter.
  • Konstant tryck
  • Öppning med påfyllningskopp
  • Volym: 5 liter
  • Inbyggt batteri som håller upp till 2 timmar på en laddning

Produktdetaljer

Med Gardenas tryckspruta EasyPump sprutar du enkelt utan handpumpning och med konstant tryck tack vare det kraftfulla litiumjonbatteriet. Behållaren har en praktisk 3-i-1-öppning med inbyggd mätkopp som används för enkel påfyllning och dosering och när du tömmer behållaren är händerna torra.

Tack vare de vadderade bärremmarna och teleskopstaven är tryckspruta EasyPump mycket bekväm att använda. Sprutan är dessutom utrustad med böjbart sprutmunstycke, extra platt sprutmunstycke och ergonomiskt pump- och stavhandtag som också bidrar till den bekväma användarupplevelsen. Med sprinklerstaven kan du välja mellan vattendimma och sprutstråle och det platta sprutmunstycket gör att du kan arbeta exakt för att nå ytor även i trånga utrymmen. Den aktuella påfyllningsnivån kan enkelt avläsas genom synremsan. 

Trycksprutans inbyggda batteri räcker i upp till två timmar vilket gör att det kan användas under lång tid på bara en laddning. Nylonfilter för filtrering av blandningarna medföljer.

Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av smarta självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner. Gardena är kända för sitt breda sortiment av hög kvalitet för både fritidsodlare och proffs.