Förstoring av bild

Smörjfett Classic EP2 Skruvpatron, 12-pack

Art nr: 1250425
0 (0)

Att välja en fettpatron som kan skruvas fast i fettsprutan innebär en mer kladdfri hantering, mindre spill och att patronen töms bättre. Agrol Smörjfett Classic är ett traditionellt litiumförtvålat enhetsfett utvecklat för att svara mot ökade miljökrav och samtidigt täcka ett brett användningsområde. Smörjfettet har god vidhäftning, vattentålighet och pumpbarhet vid låga temperaturer.

Jämförelsepris/st: 44:- inkl. moms (35,20 exkl. moms)

 

 

528 :-
(422,40 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Endast i butik

Lagerstatus

Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-02-22 07:08

Användning av Smörjfett Classic EP2
Agrol Smörjfett Classic rekommenderas för smörjning av såväl små, lätt belastade som stora tungt belastade glid- och rullningslager. Produkten ersätter Agrol Universalfett Extra. Fettet lämpar sig för både helfyllnad av engångssmorda lager som för lager smorda med centralsmörjsystem. Produkten kan användas för vibrerande inbyggnader, höga belastningar och kan rekommenderas för våta inbyggnader, exempelvis till skogs-, anläggnings- och jordbruksmaskiner och redskap.

Smörjfett Classic är utvecklat för att svara mot ökade miljökrav och samtidigt täcka ett brett användningsområde. Produkten innehåller rostskyddstillsatser och EP-additiver. Agrol Smörjfett Classic har god vidhäftning, vattentålighet och pumpbarhet vid låga temperaturer. Smörjfettet uppfyller kraven för SKF TI 8306 över lämpliga smörjfett för rullningslager.

Lämplig fettspruta är Tubi 3.

 

 

Andra tittade även på
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp