Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare STIHL iMow RMI 422.2

En snabb och effektiv robotgräsklippare som klipper gräsmattor upp till 800 m2 med perfekt resultat och som klarar lutningar på upp till 35%.

Egenskaper

Låt Grannhjälpen ta hand om installationen åt dig! Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till.

Egenskaper för Robotgräsklippare STIHL iMow RMI 422.2 

STIHL iMow RMI 422.2 är en effektiv robotgräsklippare som klipper gräsmattor upp till 800 m2 med perfekt resultat och som klarar lutningar upp till 35% utan problem.

Robotklipparen är utrustad med en kraftfull biokniv och bioklipptekniken återför både fukt och värdefull gödning till din gräsmatta vilket resulterar i en frisk och tät gräsmatta. Integrerade sensorer i kåpan registrerar varje kontakt så att roboten ändrar riktning vid behov.

Du programmerar och styr enkelt din iMow via den integrerade styrkonsolen med en stor och tydlig LCD-display. Displayen har hög kontrast och ljusstyrka vilket gör att den blir lika lättläst i starkt solljus som molnigt väder.

  • För gräsmattor upp till 800 kvm
  • Klarar lutningar upp till 35 %
  • Enkel programmering, tydlig display
  • Kort klipptid per vecka

I leveransen ingår dockningsstation, 4 fästpinnar och iMOW linjal.

Teknisk data

Motortyp: Borstlös

Batteri: Lithium-Ion 18,5V - 2,25 Ah

Typ av kniv: Traditionell gräsklipparkniv

Klippyta (+/- 20%): 0-800 kvm

Klippbredd: 20 cm

Appstyrd: Nej

Wifi/GSM: Nej

Klipptid (genomsnitt per vecka): 16 tim

Laddtid: 90 min

Max lutning: Upp till 35%

Höjdinställning: 20-60 mm

Vädertimer: Ja - regnsensor 

STIHL iMow RMI 422.2 säljs exklusive installationsmaterial, vill du installera din robotgräsklippare själv utan hjälp från Grannhjälpen behöver ett monteringskit köpas till.

Tänk på igelkottarna! För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

Stihl

Tyska Stihl står för tradition och kvalitet sedan 1926 då de utvecklade den första kedjesågen. Du kan vara säker på att du får en maskin av högsta kvalitet när du väljer Stihl.