Förstoring av bild

Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422 P

Art nr: 1263180
Stihl
0 (0)

Stihl iMow RMI 422 P är en snabb robotgräsklippare som på kort tid klipper gräsmattor upp till 1500 m² med perfekt resultat. iMow RMI 422 P är utrustad med en kraftfull biokniv, ett starkt Lithium-Ion batteri och klarar sluttningar upp till 40% utan problem.

Låt Grannhjälpen hjälpa dig med installationen!  

Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till.

abonnemang

NYHET!
Nu erbjuder vi även abonnemang på robotgräsklippare!

13990 :-
(11192 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 1219 :- kr/mån
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-11-24 07:01

Flexibelt ägande via Grannhjälpen!
 

NYHET - Abonnemang på robotgräsklippare
Du har väl inte missat vår nya abonnemangstjänst för trädgårdsmaskiner? Ett helt nytt och modernt sätt att äga maskiner på!

Egenskaper för Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422 P 
Låt iMow ta hand om gräsmattan åt dig, så att du kan ägna dig åt annat! Stihls snabba och kompakta robotgräsklippare iMow RMI 422 P är perfekt för den medelstora trädgården med en gräsyta på upp till 1500 m². Robotklipparens bioklippteknik finfördelar gräsklippet med den kraftfulla biokniven och gräsklippet återförs till din gräsmatta som naturlig gödning under hela säsongen. Den solida bioklippkniven håller sig vass länge, men skulle den behövas bytas ut görs det enkelt helt utan verktyg.

Robotklippare iMow RMI 422 P är utrustad med Adaptive Slope System som automatiskt anpassar hastigheten efter underlaget och gräsmattans lutning vilket gör att klipparen lämnar ett perfekt resultat även i lite mer kuperad terräng med sluttningar upp till 40%. iMow RMI 422 P är även utrustad med självrengörande profilhjul som gör att roboten enkelt tar sig fram även i områden med tätt gräs samt på ojämna ytor.

I det dynamiska klippschemat kan du dag för dag själv bestämma vilka tider din iMow får vara ute och klippa. Robotgräsklipparen kan sedan själv räkna ut exakt när och hur mycket den skall klippa för ett perfekt resultat. Integrerade sensorer i den rörliga kåpan registrerar varje kontakt och ser till att klipparen väljer en annan väg. Behöver batteriet laddas eller om det börjar regna (vid aktiverad regnsensor) kör robotgräsklipparen automatiskt tillbaka till dockningsstation och laddar upp sitt batteri igen.

Klipphöjden ställs stegvis in centralt efter behov och önskemål och du programmerar och styr enkelt din iMow via den integrerade styrkonsolen med en stor och tydlig LCD-display. Displayen har hög kontrast och ljusstyrka vilket gör att den blir lika lättläst i starkt solljus som molnigt väder.

Teknisk data
Motortyp: Borstlös
Batteri: Lithium 18,5 V - 4,5 Ah
Klippyta: 0-1500 m²
Klippbredd: 20 cm
Klipptid: 60 min
Laddtid: 90 min
Max lutning: Upp till 40%
Höjdinställning: 20-60 mm
Fjärrstart: Nej
Larm: Nej
Vädertimer: Ja - regnsensor
Korridorsinställning: Ja

Stihl iMow RMI 422 P säljs exklusive installationsmaterial, vill du installera din robotgräsklippare själv utan hjälp från Grannhjälpen behöver ett monteringskit köpas till.

Tänk på igelkottarna! 
För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

 

 Grannhjälpen

Service och tjänster
Grannhjälpen är ett tjänstekoncept som Granngården erbjuder för att ge dig som kund extra trygghet vid köp och ägande av maskiner. Tjänsten gäller både för maskiner som är inköpta på Granngården men även för maskiner som du köpt hos andra återförsäljare, så länge det är varumärken som vi är auktoriserade för. Vi hjälper dig gärna med reparationer och garantiärenden och använder då endast originaldelar. Läs mer om Grannhjälpen >>

Detta erbjuder Grannhjälpen

Behöver du hjälp med din maskin?
På Granngården vill vi kunna erbjuda dig som kund en helhet och inte bara sälja slutprodukten. Vi vill gärna hjälpa dig till ett problemfritt ägande i många år framöver.

Reparation av trädgårdsmaskiner
Lämna in din maskin i närmaste Granngården butik så gör vi en kontroll och lämnar kostnadsförslag till dig.

Ta hand om din maskin
Service och underhåll ökar livslängden på trädgårdsmaskinen. Grannhjälpen erbjuder en mängd olika servicetjänster till fast pris.

 

Andra tittade även på
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422
9990 :-
(7992 :- exkl. moms)
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632
19990 :-
(15992 :- exkl. moms)
Robotgräsklippare Stiga Autoclip 225 S
Robotgräsklippare Stiga Autoclip 225 S
13990 :-
(11192 :- exkl. moms)
Monteringskit iMow iKit, Large
Monteringskit iMow iKit, Large
1920 :-
(1536 :- exkl. moms)
Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.