granngarden-riksmasterskap-sundbyholm-1140x400px.png

Tävla i Granngårdens riksmästerskap i hoppning! 

Genom Granngårdens Riksmästerskap kan du som hoppryttare delta i en rikstäckande tävling i lätta och medelsvåra klasser.

Tänk att få chansen att rida på Peter Lundströms banor i ett mästerskap! På Sundbyholm har två ponny-SM och två SM för häst arrangerats och nu har du en unik möjlighet att tävla på samma banor! 

Fina priser och premier!

  • 30.000 kr till segraren i 1.30-klassen
  • 20.000 kr till segraren  i 1.20-klassen
  • 10.000 kr till segraren i 1.10-klassen

Tävlingsregler Riksmästerskap

Tre ryttare i tre klasserna 1,10-, 1,20- och 1,30-hoppning samt totalt sex ponnyryttare i två klasser kommer att utses till Riksmästare 2018 på Sundbyholm i Eskilstuna, v.31. Ryttarna kan kvala på alla tävlingar från Kiruna i norr till Ystad i söder och någon särskild cupanmälan för kvalen behövs inte. För att få lov att vara med så krävs det att ekipaget har gjort tre felfria rundor i samma höjd som man ska tävla i under Riksmästerskapet 2018.

ANMÄL DIG!

På fredagskvällen under veckan är det dessutom galamiddag där deltagande ryttare är bjudna. Anhöriga och vänner kan köpa till biljett för att få chansen att få vara med på en oförglömlig kväll!

När?

2-5 augusti 2018 (under Summer Games)

Var?

Sundbyholm i Eskilstuna (vägbeskrivning)

Mer info?

Fler tävlingar på plats under Riksmästerskapen

Förutom själva Riksmästerskapet kommer Granngården hålla fyra tävlingar på plats under Summer Games. Dessa tävlingar finns enbart i Granngårdens monter på Sundbyholmtravet utanför Eskilstuna den 2-5 augusti. Granngården håller en tävling per dag: 2/8, 3/8, 4/8 och 5/8.

Tävlingsregler

Tävlingen består av att besökarna ska svara på en fråga som finns att finna i montern eller i omgivningen av montern. Priserna är antingen outfit på skyltdocka eller på skylthäst. Värdet varierar från 1897 kr till 3350 kr. 

Tävlingsdeltagarna ska delge för och efternamn, postnummer, ort, mejladress och mobilnummer. Detta gör deltagarna via att fylla i ett fysiskt formulär på plats. Vinnaren dras varje kväll kl 18.00 av en jury som inte kan överklagas. Vinnaren rings direkt upp på mobilnumret som är angivet på det ifyllda formuläret. Vinnaren hämtar sitt pris i montern samma dag eller dagen efter. Priset skickas inte.  Priserna går inte att byta mot andra produkter eller kontanter. Mejladress som är angivet på formulär läggs in i Granngårdens databas om besökaren redan är medlem i Granngårdens kundklubb. Om medlem inte önskar att få erbjudande via mejl så väljer den ”nej tack” till reklam vid nästa mejlutskick eller ringer Granngårdens kundtjänst 0771-222 444 så hjälper vi er att ta bort mejladressen. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Mini Granngården Riksmästerskap i Käpphästridning!

Käpphästtävlingen går av stapeln fredagen 3 augusti. Välkomna att tävla är alla barn mellan 5-15 år. Ta med egen käpphäst eller låna en från oss på Granngården. Anmälan sker på plats och prisutdelare är Jennifer Bratt!

Alla som medverkar får en fin Granngården minipåse. Vinnare som hoppar snabbast vinner ett fint pris och vi delar även ut pris till bästa stil. Varmt välkommen!

BANGÅNG
3 augusti kl. 13-13.20

TÄVLING: 3 augusti kl. 13.30

PLATS: Du hittar den lilla paddocken mellan ATG-banan och hästtransportsparkeringen.

"Svenska Ridsportförbundet vill erbjuda så många ryttare som möjligt inspiration och motivation i sin vardag med häst. Med Granngården Riksmästerskap får vi en tävling som sätter allt fokus bredden, vilket känns helt rätt"

- Camilla Sand, Marknadschef på Svenska Ridsportförbundet

Granngården vill möta behoven hos landets ryttare, alla med hästen som livsstil och passion. Det gäller allt från utrustning för häst och ryttare med stort fokus på kvalitet, komfort och säkerhet, till brett sortiment av foder som bidrar till sunda och välmående hästar.

- Emilia Sahlén, Kundklubbschef och hästfantast på Granngården

Res säkert med häst!

Vår och sommar är högsäsong för många ryttare. Se därför till att uppdatera dina transportskydd för en säker och bekväm resa! Läs mer >

Läs senaste numret av Grannliv online på granngården.se

Transportskydd
Rätt hästfoder inför tävling!


Alla ryttare vill att hästen ska prestera på topp när tävlingssäsongen drar igång och en viktig del i uppladdningen är att ge rätt foder!  Läs mer >

Läs senaste numret av Grannliv online på granngården.se

Hästfoder