Anmäl dig till Granngårdens riksmästerskap på Sundbyholm! Läs mer online på granngården.se

Granngården riksmästerskap

Tävla i hoppning på Sundbyholm 1-4 augusti! 

För andra året i rad har du som hoppryttare chansen att rida på Peter Lundströms banor i ett riskmästerskap! Sundbyholm har ponny-SM och SM för häst och nu har du en unik möjlighet att själv tävla på samma banor. Klasserna går från LB ponny till 130 cm häst. 

Fina priser och premier!

  • 30.000 kr till segraren i 1.30-klassen
  • 20.000 kr till segraren  i 1.20-klassen
  • 10.000 kr till segraren i 1.10-klassen

De tre främst placerade i alla klasser får dessutom VIP-biljetter till Granngårdens clinic på Strömsholm den 15 oktober. På fredagskvällen under veckan är det även galamiddag där deltagande ryttare är bjudna. Anhöriga och vänner kan köpa till biljett för att få chansen att få vara med på en oförglömlig kväll!

Tävlingsregler Riksmästerskap

I år är det ännu enklare att kvala in till riksmästerskapet!

För att få delta så krävs det att ekipaget har gjort en felfri ritt i antingen avdelning A eller B på den höjd som man ska  tävla i under Riksmästerskapen. Kval räknas 24 månader bakåt i tiden. Ryttarna kan kvala på alla tävlingar från Kiruna i norr till Ystad i söder, någon särskild cupanmälan för kvalen behövs inte. 

Tre ryttare i tre klasserna 1,10-, 1,20- och 1,30-hoppning samt totalt sex ponnyryttare i två klasser kommer att utses till Riksmästare 2019 på plats i Sundbyholm.

Tävla i Granngårdens riksmästerskap på Sundbyholm! Läs mer och anmäl online på granngården.se

Tävla i Granngårdens riksmästerskap i hoppning! Läs mer och anmäl online på granngården.se

När?

1-4 augusti 2019 (under Summer Games)

Var?

Sundbyholm i Eskilstuna (vägbeskrivning)

Mer info?

Minimästerskap i käpphästridning

Succé-mästerskapet Granngården Miniriksmästerskap i käpphästridning är tillbaka! Tävlingen  går av stapeln fredagen den 2 augusti och välkomna att tävla är alla barn mellan 5-15 år.

Ta med egen käpphäst eller låna en från oss på Granngården! Alla som medverkar får en fin prisrosett. Vinnaren som hoppar snabbast får ett fint pris och vi delar även ut pris till bästa stil.

Anmälan stänger 31 juli kl. 18:00. 

BANGÅNG

2 augusti kl. 13-13.20

TÄVLING

2 augusti kl. 13.30

PLATS

Du hittar oss på den lilla paddocken mellan ATG-banan och hästtransportsparkeringen.

Fler tävlingar på plats!

Förutom själva riksmästerskapet kommer Granngården att hålla två olika tävlingar under dagarna när riksmästerskapet går.

Vinn klippmaskin eller presentkort!

Svara rätt på två frågor och en utslagsfråga - vinn klippmaskin eller presentkort!

Priser

1:a plats: Klippmaskin R2 från DeLaval (värde 5400:-)
2:a plats: 500:- presentkort
3:e plats: 250:- presentkort


Vinnare

1:a plats: Sofia Guterstam
2:a plats: Lisa Svensson
3:e plats: Anderas Hanna

Tävlingsregler
Tävlingen består av två frågor samt en utslagsfråga. Tävlingen är bara till för medlemmar i Granngårdens kundklubb, är man inte redan medlem blir man det i samband med sitt deltagande. Vinnarna meddelas senast 9/8 och meddelas via mejl. Första pris hämtas i butik, andra och tredje pris skickas till medlemmen. Vinnarna presenteras även på vår hemsida. Priserna går inte att byta mot andra produkter eller kontanter. 

Tävlingsdeltagarna ska ange personnummer, mobilnummer och mejladress. En jury utsedd av Granngården bestämmer vinnare och beslutet går inte att överklaga. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Efter att Granngården har uppdaterat medlemmarnas mejldresser och mobilnummer så raderas alla filer.

Vinn en outfit för ryttare eller häst!

Svara rätt på ett antal frågor och vinn en hel outfit för ryttare eller häst! Värdet varierar mellan 1000-3000 kr.

Tävlingsregler
Denna tävling finns enbart i Granngårdens monter på Sundbyholmtravet utanför Eskilstuna den 1-4 augusti. Granngården håller en tävling per dag: 1/8, 2/8, 3/8 och 4/8.

Tävlingen består av att besökarna till montern svarar på två frågor på ett frågeformulär. Priserna är antingen en hel outfit på skyltdocka (ridkläder och/eller ridutrustning) eller skylthäst (hästutrustning). Värdet varierar från 1.000-3.000 kr per dag. Tävlingsdeltagarna ska ange för och efternamn samt mobilnummer. Vinnarna dras varje dag kl 18.00 förutom 4/8 då dragningen är kl 16.00. Detta görs av en jury som inte går att överklaga. Vinnaren hämtar sitt pris i monter efter uppringning. Priset skickas inte. Priserna går inte att byta mot andra produkter eller kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Enkäter med namn och mobilnummer förstöres och slängs efter tävlingarna är slut.

 

"Svenska Ridsportförbundet vill erbjuda så många ryttare som möjligt inspiration och motivation i sin vardag med häst. Med Granngården Riksmästerskap får vi en tävling som sätter allt fokus bredden, vilket känns helt rätt"

- Camilla Sand, Marknadschef på Svenska Ridsportförbundet

Granngården vill möta behoven hos landets ryttare, alla med hästen som livsstil och passion. Det gäller allt från utrustning för häst och ryttare med stort fokus på kvalitet, komfort och säkerhet, till brett sortiment av foder som bidrar till sunda och välmående hästar.

- Emilia Sahlén, Kundklubbschef och hästfantast på Granngården

Res säkert med häst!

Vår och sommar är högsäsong för många ryttare. Se därför till att uppdatera dina transportskydd för en säker och bekväm resa! Läs mer >

Läs senaste numret av Grannliv online på granngården.se

Transportskydd >
Rätt hästfoder inför tävling!


Alla ryttare vill att hästen ska prestera på topp när tävlingssäsongen drar igång och en viktig del i uppladdningen är att ge rätt foder!  Läs mer >

Läs senaste numret av Grannliv online på granngården.se

Hästfoder >