Granngården riksmästerskap 2020

Tävla i hoppning på Sundbyholm 23-26 juli! 

För tredje året i rad har du som hoppryttare chansen att rida på Peter Lundströms banor i ett riskmästerskap. Sundbyholm har flera gånger arrangerat ponny-SM och SM för häst och nu har du en unik möjlighet att själv tävla på samma banor. Klasserna går från LB ponny till 130 cm häst. 

Tre ryttare i tre klasserna 1,10-, 1,20- och 1,30-hoppning samt totalt sex ponnyryttare i två klasser kommer att utses till Riksmästare 2020 på plats i Sundbyholm.

Fina priser och premier!

  • 30.000 kr till segraren i 1.30-klassen
  • 20.000 kr till segraren  i 1.20-klassen
  • 10.000 kr till segraren i 1.10-klassen

Tävlingsregler Riksmästerskap

Enkelt att kvala in!

För att få delta så krävs det att ekipaget har gjort en felfri ritt i antingen avdelning A eller B på den höjd som man ska  tävla i under Riksmästerskapen.

Kval räknas 24 månader bakåt i tiden. Ryttarna kan kvala på alla tävlingar från Kiruna i norr till Ystad i söder, någon särskild cupanmälan för kvalen behövs inte. 

Tävla i Granngårdens riksmästerskap på Sundbyholm! Läs mer och anmäl online på granngården.se

     Tävla i Granngårdens riksmästerskap i hoppning! Läs mer och anmäl online på granngården.se

Vinn bromsfälla och presentkort!

Förutom själva riksmästerskapet håller vi en tävling under dagarna när riksmästerskapet går. Svara rätt på frågorna och ha chans att vinna fina priser.

Priser

1:a plats: Bromsfälla med stativ (värde 1695:-)
2-10:e plats: Presentkort på 200:-

Tävla här >

Tävlingsregler
Tävlingen består av fyra frågor och en utslagsfråga. Tävlingen är öppen från torsdag 23/7 till söndag 26/7. Första pris är en bromsfälla med stativ och 2-10 pris är presentkort på 200 kr styck, giltigt i alla Granngårdens fysiska butiker. En utsedd jury från Granngården väljer vinnarna och juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas v.31 via angiven mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna presenteras även på granngården.se. Priserna går inte att byta mot andra produkter eller kontanter. 

När?

23-26 juli (under Summer Games)

Var?

Sundbyholm i Eskilstuna (vägbeskrivning)

Mer info?

Program kommer inom kort

"Svenska Ridsportförbundet vill erbjuda så många ryttare som möjligt inspiration och motivation i sin vardag med häst. Med Granngården Riksmästerskap får vi en tävling som sätter allt fokus bredden, vilket känns helt rätt"

- Camilla Sand, Marknadschef på Svenska Ridsportförbundet

Granngården vill möta behoven hos landets ryttare, alla med hästen som livsstil och passion. Det gäller allt från utrustning för häst och ryttare med stort fokus på kvalitet, komfort och säkerhet, till brett sortiment av foder som bidrar till sunda och välmående hästar.

- Emilia Sahlén, Kundklubbschef och hästfantast på Granngården

Res säkert med häst!

Vår och sommar är högsäsong för många ryttare. Se därför till att uppdatera dina transportskydd för en säker och bekväm resa! Läs mer >

Läs senaste numret av Grannliv online på granngården.se

Transportskydd >
Rätt hästfoder inför tävling!


Alla ryttare vill att hästen ska prestera på topp när tävlingssäsongen drar igång och en viktig del i uppladdningen är att ge rätt foder!  Läs mer >

Läs senaste numret av Grannliv online på granngården.se

Hästfoder >