Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Panta dina Granngården förpackningar och få ersättning! Läs mer på granngården.se

Granngården X Bower

Dela

Nu kan du panta alla dina Granngården förpackningar och få ersättning! Vi vill uppmuntra och göra det smidigt för våra Granngården-konsumenter att återvinna. Tillsammans kan vi göra skillnad och anstränga oss för miljöns välbefinnande. Det bästa? Det är superlätt!

Granngården X Bower.png

Många förpackningar i Sverige sorteras felaktigt eller inte alls idag, vilket vi vill hjälpa till att åtgärda. Därför har vi startat ett sammarbete med Bower (tidigare PantaPå), som gör det möjligt att återvinna alla våra Granngården förpackningar – enkelt via mobilen. Samtidigt som du återvinner får du som kund dessutom ersättning! Smart, eller hur?

Såhär gör du:

1. Ladda ner Bower

Först laddar du ner appen Bower och skapar ett konto om du inte redan har det. Psst..! Fler företag än Granngården är anslutna till Bower så tveka inte, börja panta!

app-store-bower.png

google-play-bower.png

2. Skanna förpackning

När din produkt från Granngården är slut/uppackad skannar du förpackningens streckkod i Bowers app. Detta kan du göra hemma eller på återvinningsstationen.

3. Gå till din närmsta återvinningsstation

Du kan se vilka stationer som finns i Bower-appen men även enkelt registrera nya återvinningstationer om exempelvis din bostads-/hyresrätt har privat sortering eller om din villa har flerfackskärl.

4. Bekräfta pantning

När du befinner dig vid återvinningsstationen bekräftar du i appen att du är där och att du tagit med dig dina skannade förpackningar. Efter detta sorterar du förpackningarna i korrekt kärl.

5. Få ersättning

Nu har du pantat dina förpackningar och får därmed pantvärdet av alla Granngårdenförpackningar som du skannat. Du kan enkelt i appen välja om du vill ha ut pantpengarna själv eller om du vill skänka det till välgörenhet.

I appen kan du sedan följa hur många förpackningar du pantat och hur mycket CO^2 du sparat. Tillsammans gör vi skillnad!