Gå till huvudinnehållet

Multiverktyg Stiga SMT 500 AE, 48V (exkl. batteri)

Batteridrivet multiverktyg med teleskoprigg, häcksaxtillbehör och sågtillbehör för enkel trimning och beskärning av buskar och träd som är svåra att nå.

Egenskaper

Glöm stegar och potentiellt farlig trädklättring! Med detta lätta batteridrivna multitool från Stiga kommer du enkelt åt både grenar högt upp och svåråtkomliga toppar på häckar samtidigt som du har fötterna kvar på marken. SMT 500 AE drivs av ett kraftfullt 48V 2Ah-batteri och levereras med ett häcksaxtillbehör med 46 cm dubbelsidigt laserskuret svärd, ett sågtillbehör med 25 cm (10") svärd samt en teleskoprigg på 65 cm. Detta ger en total verktygslängd på 2,70 meter med sågtillbehöret och 2,95 meter med häcksaxtillbehöret.

Det 112° roterande handtaget till sex lägen gör att du enkelt hittar den mest bekväma arbetsvinkeln för just dig och den högpresterande kedjan på sågtillbehöret minimerar bakåtkast. Handtagets soft grip i gummi och dess krok för sele gör att du kan slutföra dina uppgifter utan att påfresta din kropp. För en säker, bekväm och exakt beskärning har multiverktyget även en stötfångare under svärdet.

Observera att multiverktyg säljs utan batteri och laddare.

Stiga

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.