Gå till huvudinnehållet

Motorolja Agrol Kombi Classic 10W/30 20L

Art.nr:1149844

Agrol Kombi Classic är en kombinerad motor-, transmissions- och hydraulolja, en så kallad STOU-olja, för jordbruks- och entreprenadmaskiner.

Produktdetaljer

Agrol Kombi Classic är en pålitlig motorolja tillverkad av noggrant utvalda paraffinbaserade oljor och unika tillsatsmedel som gör den till en mångsidig multigradeolja. Utmärkta lågtemperaturegenskaper gör att den kan användas året om, oavsett väder.

De speciella tillsatserna ger oljan rätt friktionsegenskaper för att optimera funktionen hos oljebadsbromsarna. Dessutom innehåller den tillsatser som minskar slitage på viktiga delar i motorer, transmissioner och hydraulsystem. Din motor kommer att älska detta extra skydd!

Agrol Kombi Classic är det rätta valet för både bensin- och dieselmotorer, oavsett om de är utrustade med turbo eller inte. Den fungerar också utmärkt i olika växellådor, bakaxlar och kombinerade transmissioner med oljebadsbromsar, vilket gör den till en allroundhjälte. Dessutom kan den användas som hydraulolja för olika mobila hydraulsystem.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Agrol kompromissar inte. Lösningarna ska spara användaren tid, öka maskinernas prestanda och sänka bränsle och underhållskostnader. Tillverkningen av Agrols produkter sker i Sverige. Efter 50 år i branschen vet vi hur man smörjer!