Gå till huvudinnehållet

Motorolja Agrol Delsyntet Nova 10W/40 5L

Art.nr:1251514

Agrol Nova är en delsyntetisk motorolja anpassad för alla moderna motorer som har höga effektuttag, långa bytesintervaller och små oljevolymer.

Produktdetaljer

Motorolja Agrol Nova består av en kombination av syntetiska och paraffinbaserade oljor, vilket ger den utmärkta kylningsegenskaper och högt skydd mot oxidation vid höga temperaturer i motorn. Dess låga oljeförbrukning är också en fördel. Noggrant utvalda tillsatsmedel förstärker dessa egenskaper och håller motorn ren genom att förhindra koks och avlagringar samt minska slitage.

Agrol Nova är ett utmärkt val för de flesta bensin- och dieselmotorer i personbilar och lätta lastbilar, oavsett om de har turbo eller inte. Motoroljan passar även för motorer som är utrustade med en katalysator.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Agrol kompromissar inte. Lösningarna ska spara användaren tid, öka maskinernas prestanda och sänka bränsle och underhållskostnader. Tillverkningen av Agrols produkter sker i Sverige. Efter 50 år i branschen vet vi hur man smörjer!