Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hunter

Vi är glada att ha ett stort sortiment av olika produkter från Hunter. Hunters filosofi är att de strävar efter att sätta den högsta kvalitetsstandarden för djurtillbehör. Grundade i Tyskland 1980 och har vuxit starkt inom djurtillbehör sedan dess.

Exklusiva kvalitetsprodukter till hund och katt

Hunter står för exklusiva kvalitetsprodukter för både hund och katt. Framförallt hundhalsband, hundkoppel och hundsele är områden som du kan välja Hunter för att ge din hund och katt det lilla extra i tillbehör för promenad och träning.
Köper du djurtillbehör från Hunter hos Granngården vet du med säkerhet att du får en glad hund och katt som kommer uppskatta promenader och äventyr med dig.

Hunter halsband och koppel

Vi är glada att ha ett stort sortiment av olika produkter från Hunter. Grundade i Tyskland 1980 och har vuxit starkt inom djurtillbehör sedan dess. Hunters filosofi är att de strävar efter att sätta den högsta kvalitetsstandarden för djurtillbehör. Väljer du tillbehör som koppel, halsband och sele från Hunter kan du vara trygg i att du får produkter som leder och sätter ribban för produktkvalitet. Din hund och katt kommer älska sina halsband och koppel från Hunter dessutom.
Köp Hunter halsband, koppel och sele till din hund och katt i Granngårdens butiker eller direkt online på granngården.se.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
Kampanj:
0 produkter

    Visar sida 1 av 1