Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kosttillskott Trikem WorkingDog Muscle 600g

Art.nr:1243243

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Ett komplett tillskott från Trikem. För aktiva arbetande hundar. För optimal prestation och återhämtning. Hjälper också till att stabilisera tarmfloran.
  • För aktiva, arbetande hundar
  • För optimal prestation & återhämtning
  • Stabiliserar tarmfloran
  • Brister på enstaka näringsämnen begränsar inte bara kroppens utveckling och prestation utan kan också långsiktigt vara en del av sjukdomsutveckling och skador
  • Innehåller inget socker
  • Vikt: 600g

Produktdetaljer

WorkingDog är en serie tillskott speciellt utvecklat för aktiva, arbetande hundar inom jakt, bruk, drag och agility med mera. Hårt arbetande hundar är elitidrottare där långsiktig prestation kräver rätt balans av många näringsämnen, vitaminer, mineraler och spårämnen. Uppstår brister hanterar kroppen med lägre aktivitet och längre återhämtning. Tillför man de ämnen som saknas kommer kroppen att kunna prestera mer under en längre tid.

Aktiva sport- och hobbyhundar har ofta en begränsad tillgång av näringsämnen via sedvanligt foder, i förhållande till prestation och aktivitet. Generellt kräver kroppen mer av alla näringsämnen - inte bara energi, fett och protein - vid träning och högre belastning.

Tillskottet tillför E-vitamin och selen som behövs för att kroppen ska kunna metabolisera E-vitaminen. Lysin och Metionin är viktiga essentiella aminosyror som bl.a bygger upp och reparerar muskler, ben och mjuka vävnader. Selen, Zink och Mangan är spårämnen som behövs i näringsomsättningen och uppbyggnad av muskler. E-vitamin är en viktigt del i rehabilitering av blodkärlen och blodtillförseln till musklerna.

Formulerad i välsmakande och nyttig prebiotisk jästkultur som stabiliserar tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget. Innehåller inget socker.

Användning

Främst avsett för sport- och hobbyhundar inom agility, bruk och lydnad, som tillskott i uppbyggnaden av kondition och muskler samt till de som vill ha högre uthållighet.

Dosering

Dagligen 5 ml/10 kg kroppsvikt. Strö över fodret.

Innehåll per 5 ml

Kalcium: 145 mg

MSM: 650 mg

E-vitamin: 60 mg

Lecitin: 80 mg

Lysin: 80 mg

Methionin: 80 mg

Selen: 40 mcg

Zink: 2,4 mg

Mangan: 2,4 mg

Trikem

Trikem har sedan 1954 tillverkat svenska vårdande produkter och fodertillskott för häst och hund. Företagett drivs av ett dedikerat team med mångårig erfarenhet inom näringslära, biologi, fysiologi, kemi och en passion för djur och natur. Under Trikems produktparaply hittar du en mängd klassiska och välfungerande varumärken; som Radital och Working Dog. 100 procent svensktillverkade produkter av hög kvalitet som har uppskattats av många djurägare genom åren! Välbeprövat och effektivt.