Gå till huvudinnehållet

Juverduk DeLaval Biocell Fuktad, 2 rullar

Biocell ger en skonsam och effektiv rengöring av juvret före mjölkning. Juverduken är en engångsduk som ska kastas efter varje avtorkning.

Egenskaper

Egenskaper för DeLaval Juverduk Biocell 
Biocell är tillverkad av kraftigt papper som är mycket våtstarkt. Pappret är fuktat med en unik patenterad rengöringsvätska som är både effektivt rengörande och hudvårdande. Vätskan är helt biologiskt nedbrytbar och innehåller endast livsmedelsgodkända kemikalier. Pappret är blekt i en helt klorfri process. Biocell är därmed helt nedbrytbart och kan kastas gödselrännan efter användning. Biocell är inte desinficerande.

Biocell levereras färdigfuktad med 2 rullar papper à 600 ark. Dukarna är stora; 23 x 25 cm.

Biocell fuktad juverduk är miljögodkänd av Svensk Mjölks Kemikalieråd. Den är därmed också godkänd för att användas i ekologisk mjölkproduktion enligt KRAV och i certifiering enligt Svenskt Sigill och IP-lantbruk.

Den unika patenterade rengöringsvätskan i Biocell har tre viktiga egenskaper. Den ger en juverduk med mycket god rengöringsförmåga, är unikt hudvårdande för spenarna och inte minst viktigt ger en snabb upptorkning av spenen innan mjölkning. Den goda hudvårdande förmågan gör även att mjölkaren slipper problem med torra händer.

Biocell fuktad juverduk används i kombination med dispenser för fuktad juverduk för att erhålla praktisk och hygienisk användning av dukarna samt för att förhindra att dukarna blir torra.

DeLaval -Pålitlig och innovativ utrustning

DeLavals produkter används i över 100 olika länder inom jordbruk och djurhållning. Allt från stora avancerade maskinparker ner till enkla men rejäla diskborstar.