granngarden-jobba-hos-oss-1140x400.png

Jobba hos oss

Välkommen till Granngården

Som medarbetare hos oss omges du av kollegor som trivs att leva nära djur och natur. Du välkomnas av en kultur som grundar sig i att vara jordnära, engagerad, kundfokuserad och vinnare.

Granngården har varit en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I vårt arv har vi stor trovärdighet i frågor som rör odling, djur och natur.

Vi tror på att vara enkla och raka. Att inspireras av att dela med sig av kunskap och glädje. Samtidigt vill vi inspirera och underlätta för våra medarbetare att leva det jordnära livet. Allas bidrag är viktiga och bygger på att du har egen drivkraft till både din egen och Granngårdens utveckling. Mår våra medarbetare bra så mår Granngården bra.

Våra ledare utvecklas kontinuerligt, och genom vårt kompetensutvecklingsprogram ”växthuset” skapar du tillsammans med din chef din personliga utveckling. Ledarskapet på Granngården gå ut på att leda sig själv, att leda andra och att leda verksamheten.

Välkommen till Granngården! Läs mer online på granngården.se

Organisation

Granngården är en riksomfattande butikskedja med 112 butiker och e-handel runt om i Sverige.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö där en rad olika funktioner finns. Tjänsterna på Granngården är allt ifrån inköpare till marknadsförare, logistikkoordinatorer, redovisningsekonomer, butikssäljare och butikschefer. 

Granngården har cirka 550 anställda i butik och på vårt huvudkontor, och vår omsättning är cirka 1,8 miljarder kronor per år. Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv. 

Vår kultur

Jordnära

Vi är enkla och raka. Vi är tydliga och handlingskraftiga. Vi håller vad vi lovar.

Engagerade

Vilja och intresse driver vår utveckling. Vi inspirerar varandra. Vi bryr oss.

Kundfokuserade

Vi delar med oss av vår kunskap och glädje. Vi är lyhörda och affärsmässiga. Vi bygger goda relationer.

Vinnare

Vi ska vara bäst. Vi vågar och lär oss. Vi har kul.

Vad erbjuder vi?

För den som har vilja, ambition och talang finns många vägar att utvecklas inom Granngården.

I vårt egna kompetensutvecklingsprogram ”växthuset” finns olika steg att göra karriär. Det kan vara allt från ökat ansvar och mer befogenhet till fördjupande inom ett specialistområde. Annat sätt att göra karriär hos oss kan vara genom att byta profession eller avdelning.

Som medarbetare på Granngården får du bland annat olika rabatter och förmåner. Vi vill kunna erbjuda alla medarbetare goda förutsättningar till bra arbetsförhållanden och ett enklare liv.