Gå till huvudinnehållet

Hundtugg SmartBones Tuggpinnar Chicken 5-p

Art.nr:1249342

Tuggpinnar utan råhud med delikat kycklingbröst och läckra grönsaker som morötter, sötpotatis och ärtor som ger en oemotståndlig smak.

Produktdetaljer

Tuggpinnar SmartBones Chicken Sticks har ett innerlager av delikat kycklingbröst och ett yttre lager av läckra grönsaker som ärtor, sötpotatis och morötter vilket ger en oemotståndlig smak som hundar älskar. Hundtugget innehåller inte råhud, har låg fetthalt och har berikats med mineraler och vitaminer. Ett hälsosamt alternativ till traditionella tuggbitar av råhud.

Tack vare den naturligt slipande verkan som fås vid tuggning bidrar SmartBones Chicken Sticks till friska tänder och tandkött och eftersom de har en mjukare konsistens än råhud är hundtugget skonsamt mot tandköttet samtidigt som de är roliga att tugga på.

SmartBones

Riktigt smakliga och härliga tuggben till hunden hittar du från Smartbones. De tillverkas helt utan råhud. De är smaksatta med kyckling, gris, lamm eller biff i flera lockande utföranden. Mycket populära hos de mindre hundarna som ofta är lite finsmakare.