Gå till huvudinnehållet

Hundtugg SmartBones Chicken Mini, 18-pack

Läckra hundtugg utan råhud med kycklingbröst och grönsaker som sötpotatis, ärtor och morötter som ger en oemotståndlig smak.

Produktdetaljer

Hundtugg SmartBones Chicken Mini har ett innerlager av delikat kycklingbröst och ett yttre lager av läckra grönsaker som sötpotatis, morötter och ärtor vilket ger en oemotståndlig smak som hundar älskar. Tuggbenen innehåller inte råhud, har låg fetthalt och har berikats med mineraler och vitaminer. Ett hälsosamt alternativ till traditionella tuggbitar av råhud.

Tack vare den naturligt slipande verkan som fås vid tuggning bidrar SmartBones Chicken Mini även till friska tänder och tandkött och eftersom de har en mjukare konsistens än råhud är hundtugget skonsamt mot tandköttet samtidigt som det är roligt att tugga på.

SmartBones

Riktigt smakliga och härliga tuggben till hunden hittar du från Smartbones. De tillverkas helt utan råhud. De är smaksatta med kyckling, gris, lamm eller biff i flera lockande utföranden. Mycket populära hos de mindre hundarna som ofta är lite finsmakare.