Gå till huvudinnehållet

Gnagargodis Selective Meadow Loops Hö/Timjan 80g

Med detta gnagargodis från Selective Naturals får ditt husdjur både något gott och nyttigt. Meadow Loops med hö och timjan är ett välsmakande gnagargodis med mycket fibrer och innehåller inget tillsatt socker.

Egenskaper

Egenskaper för Gnagargodis Selective Naturals Meadow Loops Hö och Timjan, 80 g
Selective Naturals erbjuder ett brett utbud av artanpassade foder och godis som rekommenderas av veterinärer. Gnagargodiset är sammansatt för att tillgodose näringsbehoven hos gnagare och är lämpligt för kaniner, marsvin, chinchillor och degus. Meadow Loops har ett högt fiberinnehåll på upp till 25% och rikligt med naturliga ingredienser.

Ge gnagargodiset som ett välsmakande komplement till ditt husdjurs vanliga foder. Beroende på djurets storlek kan du ge 1-2 Meadow Loops per dag. Färskt hö och vatten bör alltid vara tillgängligt och öppnad förpackning ska förvaras kallt och torrt.

  • Rikligt med naturliga ingredienser
  • Högt fiberinnehåll upp till 25%
  • Inget tillsatt socker

Selective

Selective är specialiserade på högkvalitativ mat och godis för våra olika smådjur, såsom kaniner, marsvin och hamstrar. Ingredienserna till fodren är utvalda för att vara så näringsrika och hälsosamma som möjligt. När det är dags för lite extra gott har de även ett fint utbud av smådjursgodis.