Gå till huvudinnehållet

Föreningsavtal

Dela

Är du aktiv i en förening? Vi erbjuder föreningar 2% avkastning av det som föreningens medlemmar handlar på Granngården. Procenten betalas ut som presentkort två gånger om året till föreningen.

Så fungerar det

 • Teckna avtal

  Föreningen tecknar ett avtal med Granngården och informerar sedan sina medlemmar om att de kan samla bonus till klubben.

 • Koppla medlemskap

  Medlemmen kopplar sitt eget medlemskap på Granngården till föreningen.

  Exempel

  Anna Andersson är medlem hos Mittgårdens Ridklubb. Hon kopplar sitt klubbmedlemskap på Granngården mot Mittgårdens Ridklubbs föreningsavtal. Föreningen får då 2 % tillbaka på allt Anna handlar för, samtidigt som Anna får 2 % bonus i bonuscheckar av Granngården. Granngården betalar de 2 % till föreningen genom ett presentkort på valfri Granngården butik som är giltigt i 2 år. Utbetalningen sker halvårsvis, en utbetalning i juli och en i januari.

 • Har du redan företags- eller föreningsavtal?

  Det är fullt möjligt att en verksamhet kan ha både företagsavtal och föreningsavtal samtidigt. Det enda som krävs är att föreningen har ett separat org.nr till föreningen och till företaget. Avtalsformerna behöver knytas till de separata verksamhetstyperna. En ridskola kan ha en förening som kopplas till föreningsavtalet och samtidigt ha ett bolag som knyts till företagsavtalet.

  Exempel på en ridskola som har både företags- och föreningsavtal

  Dotterbolaget är föreningen som är kopplat till föreningsavtalet. Bolaget (AB) som äger hästar/personal ligger under moderbolaget (föreningen) men har ett eget org.nr till vilket företagsavtalet är kopplat till.

Koppla klubbmedlemskap till din förening

Är du både medlem i Granngårdens kundklubb och medlem i en förening med föreningsavtal? Utöver att själv få 2% bonus på dina köp kan du även ge 2% avkastning till din förening. Bonusen betalas ut i form av presentkort två gånger om året till din förening.

 • Mina sidor

  Gå in på mina sidor (är du inte medlem i Granngårdens kundklubb kan du bli det här. Du kan också bli medlem direkt i butik) 

 • Lägg till förening

  Lägg till din förening under "kontaktuppgifter". Har du problem går det också bra att kontakta vår kundtjänst för hjälp att koppla medlemskap.