Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott Emin Glucosamin 1000g

Art.nr:1231650

Glucosamin är ett av kroppens viktigaste byggstenar för leder och ledvätska. Behovet ökar i samband med ansträngning och kroppen hinner inte producera tillräcklig mängd själv.
  • För aktiva och äldre hästar
  • Högkoncentrerad glukosamin
  • Ökar rörligheten i lederna

Produktdetaljer

Hästens egen produktion av Glucosamin avtar med åldern och bör ges dagligen till äldre individer för att säkra halten. Glucosaminet hjälper till med stärkning av muskler och vävnader vilket i förlängningen skonar kroppen under stark påfrestning.

Emin Glucosamin tillverkas av skaldjur och innehåller en mycket hög halt glukosamin. Fruktsocker är tillsatt för att ytterligare öka upptaget i kroppen och samtidigt göra produkten mer smaklig.

Produkten är registrerad hos Jordbruksverket som kompletteringsfoder. 

Beståndsdel per 1000 gram

Glucosaminsulfat 2 KCl: 845 gram* 

Fruktose (lättsmält fruktsocker): 150 gram

*= Motsvarar 500 gram (dvs. 50%) ren Glucosamin

 

Emin

Emin är ett varumärke för hästtillskott som syftar till att stödja hästens hälsa och prestation. Emin har utvecklat en serie av högkvalitativa kosttillskott som är utformade för att möta hästens individuella behov och stödja hästens hälsa på ett naturligt sätt. De använder högkvalitativa ingredienser och tar hänsyn till de senaste forskningsresultaten inom hästnäring för att utveckla sina produkter.