Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott Emin E-Vitamin Flytande 1000ml

Art.nr:1232799

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Håller muskler och leder mjuka och smidiga. Hjälper även till med syresättning av blodet vilket ger bättre muskeltillväxt och bättre upptag av syre.
  • Till hästar vid hård ansträngning
  • Håller muskler och leder mjuka och smidiga
  • Motverkar slaggprodukter i musklerna
  • Förvaras mörkt och svalt, utom räckhåll för direkt solljus
  • Volym: 1000ml

Produktdetaljer

EMIN’s E-vitamin har majsolja som bas. Majsoljan håller en viss halt E-vitamin naturligt och har en mycket hög smältbarhet i kroppen. Därutöver har EMIN’s tillsatt syntetisk högabsorberad E-vitamin till den halt som anges på förpackningen. Inga andra färgämnen, konservatorer eller ämnen är tillsatta.

Förpackningarna har ett UV-filter vilket minskar risken för att soljus förstör vitaminerna. Trots detta rekommenderas att förpackningarna förvaras mörkt och svalt, utom räckhåll för direkt solljus. Korrekt förvarade förpackningar håller i minst 2 år från tillverkningsdatum på förpackningen.

EMIN´s E-Vitamin är registrerat som kompletteringsfoder hos Jordbruksverket.

Fodertillsatser: Tillsats per 100 g per: 5000 IE E-vitamin

Råvaruinnehåll: Majsolja: 95 %

Analysgaranti: Råprotein: 0 %, Växttråd: 0 %, Aska: 0 %, Fett: 100 %

För att inte överskrida högsta tillåtna halter av fodertillsatser får inte dagsgivan av E-vitamin överstiga 60 ml per dag.

Dosering

Normalstor ridhäst: 30 ml/dag

Hårt tränande och tävlande häst: 45 ml/dag (t.ex. trav-, rid- eller galopphäst)

Ponny: 10-20 ml/dag

Emin

Emin är ett varumärke för hästtillskott och liniment som syftar till att stödja hästens hälsa och prestation. Emin har utvecklat en serie av högkvalitativa kosttillskott som är utformade för att möta hästens individuella behov och stödja hästens hälsa på ett naturligt sätt. De använder högkvalitativa ingredienser och tar hänsyn till de senaste forskningsresultaten inom hästnäring för att utveckla sina produkter.