Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott Eclipse Biofarmab Rödbeta 650g

Art.nr:1236265

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Fodertillskott med 100% rödbeta i pulverform. Rikt på vitaminer och med flera mineraler som främjar uthållighet och återhämtning hos din häst.
  • Ökar uthålligheten och påskyndar återhämtning
  • Behöver inte blötläggas
  • Rik på vitaminer och mineraler
  • Bra till högpresterande hästar
  • Smaklig och lätt att dosera
  • Vikt: 650g

Produktdetaljer

Fodertillskott Eclipse Biofarmab Rödbeta innehåller 100% ekologiska rödbetor och används för att öka uthålligheten och påskynda återhämtningen hos din häst. Studier på människor har visat sänkta ureavärden i blodet vilket minskar proteinbelastningen. Rödbetan har därför på senare år blivit populär hos t ex elitidrottare, men även bland tävlingshästar inom distans, galopp, trav och fälttävlan.

Rödbetor är rika på A-, E-, C- och B-vitaminer och innehåller flera mineraler som hjälper till att upprätthålla det dagliga näringsupptaget hos hästen. Rödbeta har även mycket folsyra som påverkar både ämnesomsättningen och produktionen av röda blodkroppar.

Rödbetan innehåller en del sackaros men har trots sockerinnehållet en blodsockerutjämnande effekt. Detta beror på att fibrerna i rödbetan till största del är vattenlösliga. De vattenlösliga fibrerna bildar nämligen en gel i tarmarna och bromsar på så vis glukosupptaget, vilket i sin tur bromsar blodsockerhöjningen. Det röda färgämnet i rödbetorna (betanin) är dessutom en stark antioxidant, som skyddar cellerna och blodkärlen mot fria radikaler.

Eclipse Biofarmab Rödbeta är ett fodertillskott av koncentrerad rödbeta i pulverform som är lätt att utfodra med. Tillskottet behöver inte blötläggas och oxalsyran är borttagen.

Dosering:
Ponny: 0,5 dosmått/dag
Häst: 1 dosmått/dag
Stor häst (över 600kg): 1,5 dosmått/dag
Blandas väl i kraftfodergivan.
1 dosmått = 25 g

Sammansättning: 100% ekologiskt rödbetsextrakt
Tillsatser: Innehåller inga tillsatser
Analytiska beståndsdelar: Råprotein 14,0%, Råfetter och råoljor 0,5%, Växttråd 5,2%, Råaska 9,4%, Natrium 0%

Eclipse Biofarmab

Eclipse Biofarmab strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som är utvecklade med hästens bästa i åtanke. Genom att kombinera vetenskaplig forskning med förståelse för djurens behov, arbetar vi för att skapa kosttillskott som inte bara stöder deras fysiska hälsa utan också deras mentala och emotionella välbefinnande. Målet är att hjälpa hästar och lantdjur att leva sina bästa liv genom att erbjuda dem det bästa inom näring och vård.