Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott Eclipse Biofarmab Munkpeppar 200g

Art.nr:1236229

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Högkvalitativ munkpeppar som hjälper till att balansera hormonnivåer. Ges till ston med stressande hormonell obalans, hingstar och ”hingstiga” valacker.
  • För hästar med hormonell obalans
  • Passar ston, hingstar och valacker
  • Mald för bästa upptaglighet
  • Ger möjlighet att slappna av och bättre koncentrera sig på sitt arbete
  • Tävlingskarens: Sverige 48 h
  • Vikt: 200g

Produktdetaljer

Precis som hingstar upplever ston ofta stressande hormonell obalans som kan visa sig som humörsvängningar, aggressivitet, retlighet och minskad prestation. Placeringen av äggstockarna (precis bakom sadeln) kan innebära ett obehag hos stoet, vilket ofta resulterar i en ovilja att arbeta med ryggen, svansviftande eller till och med sparkat och bockningar. 

Fodertillskott Eclipse Biofarmab Munkpeppar innehåller 100% mald munkpeppar av högsta kvalitet. Munkpeppar har använts i hundratals år för att stödja hormonbalansen och stabilisera humöret. Munkpeppar hjälper din häst att balansera hormonnivåerna på ett naturligt sätt, vilket ger den möjlighet att slappna av och koncentrera sig på sitt arbete. 

Munkpeppar ges traditionellt i samband med stoets brunstcykel men fungerar även utmärkt till hingstar eller valacker med "hingstigt" beteende.

Eclipse Biofarmabs Munkpeppar ska ges dagligen under hela våren och sommaren, kan ökas i samband med stoets brunstcykel. Vid behov kan det användas året runt.

Observera att Munkpeppar inte rekommenderas till dräktiga ston.

Tävlingskarens: Sverige 48 h

Dosering
Ponny: 1 dosmått/dag
Häst: 2 dosmått/dag
Stor häst (över 600kg): 2,5 dosmått/dag

Givan kan ökas upp till dubbel dos vid behov. Blandas väl i kraftfodergivan. 1 dosmått = 11 g

Bör ej ges till dräktiga ston.

Sammansättning: Munkpeppar (Vitex Agnus-Castus)

Tillsatser: Innehåller inga tillsatser

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 6,4%, råaska 4,2%, råfett och råoljor 5%, växttråd 45,5%

Eclipse Biofarmab

Eclipse Biofarmab strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som är utvecklade med hästens bästa i åtanke. Genom att kombinera vetenskaplig forskning med förståelse för djurens behov, arbetar vi för att skapa kosttillskott som inte bara stöder deras fysiska hälsa utan också deras mentala och emotionella välbefinnande. Målet är att hjälpa hästar och lantdjur att leva sina bästa liv genom att erbjuda dem det bästa inom näring och vård.