Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott Eclipse Biofarmab Foderjäst Diamond V 3kg

Art.nr:1048493

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Diamond V är ett effektivt fodertillskott med fermenterad jästkultur som förbättrar matsmältning och näringsupptag samt främjar tillväxt och kondition.
  • Förbättrar näringsupptag och matsmältning
  • Främjar tillväxt och kondition
  • Ökar fodrets smältbarhet
  • Optimerar proteineffektiviteten
  • Bidrar till bättre prestationsförmåga
  • Viktiga näringsämnen till mikroorganismerna i grovtarmen

Produktdetaljer

Eclipse Biofarmad Diamond V är ett fodertillskott med en effektiv fermenterad jästkultur som ökar fodrets smältbarhet och optimerar proteineffektiviteten. Tillskottet förbättrar näringsupptaget hos din häst och har även en positiv effekt på tillväxt och kondition hos både föl och fullvuxna hästar. 

Största delen av hästens foder smälts med hjälp av enzymer i tunntarmen och magen. En del av det svårsmälta fodret bryts däremot inte ner utan förs istället vidare till blind- och tjocktarmen där det bryts ner av bakterier och andra mikroorganismer. 

Diamond V har störst effekt i blind- och tunntarmen eftersom det innehåller viktiga näringsämnen som mikroorganismerna behöver. En frisk mikroflora bryter ner mer foder och frigör fler näringsämnen till din häst. Detta resulterar i att hästen tar upp fler näringsämnen från fodergivan – näringsämnen som används till tillväxt och reproduktion. Tillskottet upprättar inte någon ny jästkultur i mag-/tarmsystemet utan stärker hästens egen mikroflora och främjar hästens näringsupptag.

Fodertillskott Diamond V är perfekt att ge till hästar som behöver gå upp i vikt, som äter mycket kraftfoder eller som är i intensiv träning.

Dosering: Unghästar 25-35 g/dag, Fullvuxna hästar 40-60 g/dag, 1 dosmått 20 g
Sammansättning: Jäst (Saccharomyces cerevisae) odlad och fermenterad på substrat av vegetabiliskt ursprung
Tillsatser: Produkten innehåller inga tillsatser
Analytiska beståndsdelar: Råprotein 19,0%, växttråd 8,0%, råfetter och råoljor 3,0%, råaska 6,0%, natrium 0%, vattenhalt 11%

Eclipse Biofarmab

Eclipse Biofarmab strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som är utvecklade med hästens bästa i åtanke. Genom att kombinera vetenskaplig forskning med förståelse för djurens behov, arbetar vi för att skapa kosttillskott som inte bara stöder deras fysiska hälsa utan också deras mentala och emotionella välbefinnande. Målet är att hjälpa hästar och lantdjur att leva sina bästa liv genom att erbjuda dem det bästa inom näring och vård.