Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Djurvård

Granngårdens erbjuder ett brett utbud av skötselprodukter för dina djur. Vi förstår vikten av att hålla dina djur friska, välmående och i god skick, och därför erbjuder vi produkter av hög kvalitet som hjälper dig att ta hand om dem på bästa sätt.

Bandage och Sårvård

Ibland kan dina djur drabbas av skador eller sår som kräver omsorg och behandling. Vi har ett sortiment av bandage, sårvårdsprodukter och förband som hjälper dig att skydda och främja läkning av sår och skador. Våra produkter är utformade för att vara säkra, skonsamma och effektiva för djurens välbefinnande.

Klövård

Klövarna hos dina djur, som exempelvis kor och får, behöver regelbunden vård för att vara i gott skick. Vi erbjuder klövvårdsprodukter som hjälper dig att rengöra, trimma och vårda klövarna på rätt sätt. Genom att ge dina djur rätt klövvård kan du förebygga klövrelaterade problem och bidra till deras allmänna hälsa och rörelseförmåga.

Vad bör jag ha i min djurvårdskit?

I din djurvårdskit bör du ha produkter som bandage, förband, desinfektionsmedel, kompresser, gasbindor, klövtång, givetvis lite varierande beroende på djurslag. Det kan också vara bra att ha pincett, sax och andra verktyg för att hantera olika situationer. Se till att ha kontaktuppgifter till en veterinär till hands för att kunna söka råd och vid behov få professionell vård.

Vänligen observera att alla djurvårdsprodukter endast ska användas enligt anvisningar och råd från veterinärer. Var alltid noga med att konsultera en veterinär om du är osäker på hur du ska vårda dina djur på rätt sätt.

Välkommen till Granngården - din pålitliga leverantör av djurvårdsprodukter. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som är säkra, effektiva och skonsamma för dina djur. Utforska vårt sortiment och ta hand om dina djur på bästa möjliga sätt. Har du frågor eller behöver råd, kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig!

Kategori & Filter
    • Populära
192 produkter

Visar sida 1 av 7