Gå till huvudinnehållet

Diskmedel DeLaval Klorfri100 Flytande 20L

Art.nr:1251212

Flytande alkaliskt diskmedel, klor-, fosfat- och nitratfritt, som effektivt rengör mjölkningsanläggning och tank från fett och andra beläggningar.

Produktdetaljer

DeLaval klorfri 100 är ett flytande alkaliskt diskmedel som är utvecklat speciellt för miljöer med hårt eller tuffa vattenförhållanden. Diskmedlet är klor-, fosfat- och nitratfritt och rekommenderas vid hårt vatten eller vid tuffa diskförutsättningar då man mjölkar mer än 8 timmar per dag. Klorfri 100 innehåller en mycket effektiv komplexbildare som gör den oslagbar i rengöring vid tuffa diskförhållanden.

DeLaval klorfri 100 uppfyller Svensk Mjölks kemikalieråds krav som en miljögodkändprodukt och förutom att det är ett mycket bra miljöval är det även en produkt med utmärkt god rengörande effekt. DeLaval klorfri 100 rengör effektivt mjölkningsanläggning och tank från fett och andra beläggningar. Diskmedlet används normalt i växeldisk med DeLaval Cidmax (båda produkterna är miljögodkända).

Godkänt av LRF Mjölk kemråd

Volym: 20 liter

 

DeLaval

DeLavals produkter används i över 100 olika länder inom jordbruk och djurhållning. Allt från stora lantbruk med avancerade maskinparker ner till enkla men rejäla diskborstar som är kända för att hålla, i princip, i all evighet.