Gå till huvudinnehållet

Batteri Tudor Fritid TU 72L 12V

Art.nr:1166643

Tudor Fritid TU 72L är ett underhållsfritt och kraftfullt kombinerat fritidsbatteri och startbatteri med många användningsområden.

Produktdetaljer

Egenskaper för Batteri Tudor Fritid TU 72L
Till sjöss är din säkerhet och trivsel beroende av ström till båtens utrustning. Oftast är det batterier som driver viktiga funktioner som startmotor, radio, GPS och lanternor. Exides nya Marinsortiment ser till att utrustningen fungerar och täcker behoven hos såväl professionella som privata användare. Med rätt Marinbatteri kan du njuta av båtlivet utan att oroa dig för att viktiga funktioner ska sluta fungera. Det nya sortimentet är också förstahandsval bland båttillverkare, och delar av sortimentet är DNV-certifierat. 

DUAL-batterier är utvecklade för användning i båtar som har en gemensam batteribank för båtens strömförsörjning men batterierna kan även användas tex för att driva elektriska vinschar, propellrar eller annan utrustning. De här typerna av installation innebär att batterierna kommer att bli delvis urladdade under användningen och de är därför tillverkade med en förstärkt plattsats. DUAL-sortimentet är lösningen för att täcka energibehoven för de allra flesta små och medelstora båtar.

Teknisk data
Stl (l x b x h): 280 x 175 x 190 mm
Vikt (syrafyllt): 17,9 kg
Volt: 12V 
Kapacitet: 72Ah/20h 
Startkapacitet: 640 CCA Amp.vid -18C (EN) 
Urluftning: Slutet

Tudor

Tudor erbjuder rejäla fritidsbatterier som är det perfekta valet till t.ex. ett temporärt stängsel där det inte finns möjlighet att dra ut fast ström. Bra styrka och håller länge.