Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Strömbrytare Luda.Farm SmartPlug Fjärrstyrd

Art.nr:1250629

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
En trådlös strömbrytare från Luda.Farn så du kan slå på eller av viktig elektrisk utrustning i appen på din mobil, surfplatta eller dator, var du än är.  
  • SIM-kort som väljer starkaste operatören ingår
  • Slå på och av uttag direkt i modilen
  • Skyddsklass: IP20 endast för inomhusbruk
  • Övervaka temperatur och elförbrukning direkt i din mobil
  • SmartPlug håller koll på status, temperatur och förbrukning och skickar aktuella värden till My.Luda.Farm genom GSM-nätet
  • Med tjänsten Alarm+ kan du ta emot larm när strömmen bryts eller när temperaturen rör sig utanför ditt inställda område

Produktdetaljer

SmartPlug ansluter dina elektriska apparater till My.Luda.Farm-appen och förvandlar vanliga maskiner till Smart Farm-utrustning. Luda.SmartPlug ansluter till det vanliga mobilnätet för full täckning, helt kostnadsfritt. En temperatursensor följer med i förpackningen för utökad funktionalitet. Slå på och av strömmen till utrustning från din mobil eller surfplatta och övervaka temperatur och elförbrukning i enkla diagram.

Så här fungerar det:

1. Anslut SmartPlug mellan valfri enhet och strömuttaget (220V)

2. SmartPlug håller koll på status, temperatur och förbrukning och skickar aktuella värden till My.Luda.Farm genom GSM-nätet. (SIM-kort som väljer starkaste operatören ingår).

3. Genom mobilen (eller datorn) fjärrstyr du strömmen och får även koll på aktuell temperatur och strömförbrukning.

Med tjänsten Control+ erbjuder Luda.SmartPlug ett utbud av avancerade klimatkontroll- och timerfunktioner. Med tjänsten Alarm+ kan du ta emot larm när strömmen bryts eller när temperaturen rör sig utanför ditt inställda område. Spara tid och pengar genom att kunna åtgärda problem direkt när de uppstår.

Teknisk specifikation

GSM: 2G Dual-band 900/1800 MHZ

Power input: AC220V

Max belastning: 3500 W / 16 A

Användningstemperatur: -20ºC-60ºC

Skyddsklass: IP20 endast för inomhusbruk

Termometer mätområde: -30ºC-85ºC

Termometer noggrannhet: ±1ºC

System krav för APP: Android 4.1 eller högre, iOS 6 eller högre

Detta ingår: Luda.SmartPlug, SIM-kort, 3 m temperatur sensor

3 års garanti

Det finns ingen månadskostnad för att fjärrstyra ström (av/på) eller kontrollera aktuell temperatur/strömförbrukning. I mobilen ser du om strömmen är av eller på samt den aktuella temperaturen eller strömförbrukningen. Vill du ha ännu fler funktioner finns Control+ som tillval.

Control+ ger dig möjlighet att låta SmartPluggen automatiskt sätta av/på strömmen (och vid behov ge larm i mobilen) beroende på olika villkor som kan ställas in. Dessa listas nedan:

Tillvalsfunktion Control+ (12 månaders prenumeration av Control+ ingår i köpet, därefter 240 kr/år)

Termostat Slår av och på anslutna enheter baserat på dina temperaturinställningar. Slår exempelvis automatiskt på värmen i lagret eller vattenkoppsvärmaren när det blir för kallt i ladugården.

- Timer Slår av och på anslutna enheter baserat på dina tidsinställningar. Praktiskt för att till exempel slå av strömmen till dieseltanken nattetid eller för att slå på motorvärmaren på morgonen.

- SmartTrigger Stäng av/på ström beroende på input från andra enheter anslutna till My.Luda.Farm. Slå till exempel på belysningen i boningshuset när din övervakningskamera upptäcker rörelse på gårdsplanen, ett effektivt sätt att lura inbrottstjuven att det är någon hemma.

- Strömvakt Skickar ett larm till din mobiltelefon vid strömavbrott. Praktiskt när du vill vara säker på att pumpen är igång, att fläktarna har ström och att dina elstängsel fungerar som de ska.

Strömförbrukningsvakt Larmar dig när spänningen går över eller under satta värden som till exempel om kritisk ansluten utrustning går sönder eller kontakten kopplas ur. Värdefullt för bland annat ventilation, pump, värmare, belysning och styrdator. Vakten kan även ge larm om dieselpumpen används nattetid.

- Tempvakt Larmar dig när temperaturen går över eller under satta värden. Ett värdefullt verktyg i pumphuset som inte får frysa eller vid förvaring av såväl potatis som spannmål. I kombination med ett element/värmefläkt kan du säkerställa att rummet får den önskade temperaturen.

Luda.Farm

Är du på jakt efter pålitlig och avancerad (men också enkel) övervakning för ditt stall? Då är Luda.Farm valet för dig! De specialiserar sig på innovativa lösningar för din gårdsmiljö. Deras dedikation till kvalitet och innovation har gjort dem till det självklara valet för jordbrukare över hela Sverige.