Förstoring av bild

Robotgräsklippare Gardena Smart Sileno Life 1100

Art nr: 1263233
Gardena
0 (0)

Gardena Smart Sileno Life 1100 är en mycket tystgående robotgräsklippare som håller gräsmattan i perfekt trim så att du kan njuta av din fritid. SensorCut-systemet ser till att inga ränder lämnas i gräsmattan och du schemalägger och styr enkelt klipptiderna via en lättanvänd app. Lämplig för ytor upp till 1100 m². 

Låt Grannhjälpen ta hand om robotinstallationen åt dig! 

Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg samt på öar med broförbindelse.

15999 :-
(12 799,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 1387 :- kr/mån
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-04-03 17:01

Egenskaper för Robotgräsklippare Gardena Smart Sileno Life 1100
Gör gräsklippningen enkel! Med Gardena Smart Sileno Life får du tid över till annat och kan njuta av en perfekt skött gräsmatta. Den kompakta och manövrerbara robotgräsklipparen är perfekt för gräsmattor upp till 1100 kvadratmeter och klarar både sluttningar på upp till 30 procent och trånga korridorer och smala passager utan problem.

Robotgräsklippare Smart Sileno Life klipper gräset i alla väder och kör så tyst att den knappt hörs. Tack vare SensorCut-systemet lämnar robotgräsklipparen inte några ränder på din gräsmatta utan ger ett balanserat klippmönster. Det fina gräsklippet blir kvar i gräsmattan som naturligt gödningsmedel vilket ger en god tillväxt och robotgräsklipparen återvänder automatiskt till laddstationen när den behöver laddas. 

För bästa kontroll och bekvämlighet kan du enkelt kommunicera med din robotgräsklippare via Gardena Smart App och klippa din gräsmatta även när du är bortrest. Schemalägg och styr klipptiderna, när som helst och var du än befinner dig!

Full kontroll 
Med Gardena Smart App för iOS, Android och webben har du alltid kontroll över din robotgräsklippare. I den lättanvända, kostnadsfria appen kan du hämta viktig information och anpassa alla inställningar för trädgårdsarbetet efter behov.

Perfekt gräsmatta 
Precisionsknivarna klipper gräset jämnt och SensorCut-systemet ser till att Smart Sileno Life inte lämnar några ränder i gräsmattan utan ger ett balanserat klippmönster och en perfekt skött gräsmatta. Behöver du justera klipphöjden görs detta enkelt utan verktyg.

Enkel installation 
En programmeringsassistent guidar dig genom menyn och när du matat in din gräsmattas storlek och de klipptider du föredrar beräknas en gräsklippningsplan som Smart Life Sileno sedan följer. Komplexa beräkningar och programmering behövs inte. Klippschemat kan justeras vid behov.

Enkel rengöring 
Att rengöra robotgräsklippare Smart Sileno Life är enkelt. Både hus, knivar och hjul rengör du smidigt från smuts, damm och gräsklipp med hjälp av en trädgårdsslang.

Högsta säkerhet 
På ett flexibelt men samtidigt tillförlitligt sätt bestämmer begränsningskabeln klippområdet och ser till att robotgräsklipparen endast klipper de områden som anges och en högkänslig krocksensor ser till att robotgräsklipparen inte stoppas av hinder i trädgården. När verktyget lyfts upp stannar knivarna omedelbart vilket förhindrar skador.

Säker anslutning 
Smart Gateway möjliggör en kabelfri nätverkskommunikation mellan alla enheter i Gardena Smart System och Gardena Smart App. Den stabila och säkra anslutningen använder kraftfull radioteknik och två inbyggda, högpresterande antenner garanterar en stabil och säker anslutning även över stora områden.

Teknisk data
Motortyp: Borstlös
Batteri: Lithium 1 x 2,1 Ah
Klippyta: 0-1100 m²
Klippbredd: 22 cm
Klipptid: 60 min
Laddtid: 60 min
Max lutning: Upp till 30%
Höjdinställning: 20-60 mm
Fjärrstart: Ja, 3 ställbara
Larm: Ja
Vädertimer: Ja
Korridorsinställning: Ja, 9 olika + Auto

Tänk på igelkottarna! 
För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

 

Grannhjälpen 

Service och tjänster
Grannhjälpen är ett tjänstekoncept som Granngården erbjuder för att ge dig som kund extra trygghet vid köp och ägande av maskiner. Tjänsten gäller både för maskiner som är inköpta på Granngården men även för maskiner som du köpt hos andra återförsäljare, så länge det är varumärken som vi är auktoriserade för. Vi hjälper dig gärna med reparationer och garantiärenden och använder då endast originaldelar. Läs mer om Grannhjälpen >>

Detta erbjuder Grannhjälpen

Behöver du hjälp med din maskin?
På Granngården vill vi kunna erbjuda dig som kund en helhet och inte bara sälja slutprodukten. Vi vill gärna hjälpa dig till ett problemfritt ägande i många år framöver.

Reparation av trädgårdsmaskiner
Lämna in din maskin i närmaste Granngården butik så gör vi en kontroll och lämnar kostnadsförslag till dig.

Ta hand om din maskin
Service och underhåll ökar livslängden på trädgårdsmaskinen. Grannhjälpen erbjuder följande servicetjänster till fast pris:

  • Basservice robotgräsklippare
  • Vinterservice robotgräsklippare
  • Basservice åkbar gräsklippare
  • Basservice gräsklippare
  • Basservice motorsåg
  • Basservice trimmer/röjsåg
  • Basservice snöslungor

Utökade tjänster för din maskin

  • Kontroll av begränsningsslinga för robotgräsklippare
Andra tittade även på
Robotgräsklippare Viking iMow MI 422.0
50%
Robotgräsklippare Viking iMow MI 422.0
6950 :- 13900 :-
(5560 :- exkl. moms)
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422 P
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422 P
13990 :-
(11192 :- exkl. moms)
Robotgräsklippare Stiga Autoclip 225 S
Robotgräsklippare Stiga Autoclip 225 S
12990 :-
(10392 :- exkl. moms)
Robotgräsklippare Gardena City 500
Robotgräsklippare Gardena City 500
9995 :-
(7996 :- exkl. moms)
Andra köpte också
Märlor Gardena, 100-pack
Märlor Gardena, 100-pack
179 :-
(143,20 exkl. moms)
Skarvanslutning Gardena
Skarvanslutning Gardena
139 :-
(111,20 exkl. moms)
Gräsgödsel Algomin Mossa, 8 kg
Gräsgödsel Algomin Mossa, 8 kg
299 :-
(239,20 exkl. moms)
Reparationskit Gardena Robot 4059
30%
Reparationskit Gardena Robot 4059
153,30 219 :-
(122,64 exkl. moms)
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp