Gå till huvudinnehållet

Pallkrage Granngården 800 x 1200 mm, Obehandlad

En pallkrage gör det möjligt för vem som helst att odla sina egna växter, grönsaker och kryddor! Granngårdens obehandlade pallkrage är utrustad med rejäla beslag av hög kvalitet och lämpar sig väl för ekologisk odling.Tillverkad i Sverige!

Egenskaper

Egenskaper för Pallkrage Granngården Obehandlad
Att odla i pallkrage är en mångsidig syssla med många fördelar. I en pallkrage kan du odla i princip vad som helst, exempelvis grönsaker, bärbuskar, blommor och kryddor, efter egen smak och tycke. Att odla i pallkrage är dessutom både smidigt och enkelt!

Kom igång med din pallkrage
Placera pallkragen på önskad solig plats och lägg några tidningar eller en barkduk i botten. Fyll därefter på med jord. Om du ska odla rotfrukter som till exempel potatis eller morötter ställer det större krav på mängden jord och du rekommenderas att stapla flera pallkragar på höjden för att skapa plats till mer jord.

Att använda pallkragar erbjuder flera olika bygglösningar. Endast din fantasi sätter gränser för hur du väljer att stapla, pynta och måla dem!

Att odla i pallkrage
- Att odla i pallkrage är lite annorlunda. Eftersom jorden värms upp lättare kan du påbörja din odling tidigare på året, men det ställer även krav på mer bevattning.
- Att odla i pallkrage minskar risken för skadedjur och ogräs, det är dessutom enklare att rensa ogräs!
- Pallkragen är praktisk för den som inte orkar böja sig så långt ned.
- Pallkragen är det perfekta alternativet för stadsodlaren. Det fungerar utmärkt att odla på dålig mark eller på asfalt
- Du kan själv välja hur många pallkragar du vill stapla, beroende på önskad arbetshöjd.
- Modifiera din pallkrage hur du vill. Genom att måla och stapla efter en egen smak, kan du skapa dig ett personligt och fint inslag i trädgården, på innergården eller på altanen.
- Det krävs inga verktyg för att montera pallkragen

Material
Granngårdens pallkrage är tillverkad i Sverige av 20 mm svenskt virke. Våra obehandlade pallkragar lämpar sig väl för ekologisk odling.

Mått
800 x 1200 mm
Höjd: 200 mm

Färg
Obehandlad

Här hittar du tillbehör som fiberduk, snigelkant och spaljé till din pallkrage. Och glöm inte jorden!

  • Obehandlad pallkrage i trä
  • Odla enkelt grönsaker, blommor eller kryddor
  • Lämplig för ekologisk odling