Gå till huvudinnehållet
⚠ TILLFÄLLIGT SLUT - På grund av råvarubrist hos leverantören kan vi för tillfället inte sälja produkten.

Kutterspån Staben ca 22kg Helpall 18x22kg (Hemleverans)

Art.nr:1165699

Kutterspån används med fördel som stallströ i stallboxar. Spånet har en bra uppsugningsförmåga och håller stallboxen fräsch med en härlig doft.  

Produktdetaljer

Kutterspån är framför allt ett bra strömedel för hästen, men kan även användas i burar för smådjur så som kaniner och marsvin. Kutterspånet går även mycket bra att använda till höns- och kycklingproduktion. 

Majoriteten av råvaran i Stabens kutterspån, ca 70-80%, är gran vilket medför att vikten är lägre än om andelen fur varit högre. Den höga granandelen medför väldigt låg terpentindoft. Spånet är trumsiktat med fläktsuget.

En bal väger 22 kg. Minsta beställningsbara kvantitet är 6 pallar med 18 balar per pall. 

Staben kutterspån säljs för hemleverans till Blekinge, Halland, Skåne och Småland.

Sändningen sker i samlastning med annat gods till leveransorten.

Engångspallar ingår i priset.

Observera! Säljs för hemleverans till Blekinge, Halland, Skåne och Småland Minsta beställningsbara kvantitet är 6 pallar med 18 balar à 22 kg per pall. Lossning ingår. 

Staben

Stabens kutterspån tillverkas av ugnstorkat virke, ffa gran. Det dammsepareras både med fläktsug och sikt. Genom att ha produktionsenheter på flera platser i Sverige förkortas transporterna och miljön skonas. Familjeföretagets huvudkontor ligger i Småland. Deras motto är att alltid hålla högsta produktkvalitet med snabb och god service.