Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Aptus Hop-Flex Plus Tuggbitar 60-p

Art.nr:1249893

Kycklingsmakande tuggbitar som stödjer rörlighet, ledstruktur och flexibilitet hos hundar av mellanstora och stora raser.
  • Stödjer rörlighet, ledstruktur och flexibilitet
  • Med nyckelingredienser för friska leder
  • Tuggbitar med kycklingsmak
  • För mellanstora och stora raser

Produktdetaljer

Kosttillskott Aptus Hop-Flex Plus stödjer din hunds rörlighet, ledstruktur och flexibilitet.

De kycklingsmakande tuggbitarna innehåller nyckelingredienser som glukosamin, kondroitin och MSM för att främja friska leder. Tillskottet innehåller även grönläppad mussla (Perna canaliculus) som finns i Nya Zeeland och som är särskilt känd för sin höga Omega-3 (EPA och DHA) koncentration av fettsyror. Musslan är en naturlig källa till glukosamin, kondroitin, zink och magnesium och innehåller även glykosaminoglykaner (GAGs) och eikosatetraensyra (ETA).

Hop-Flex Plus innehåller dessutom fiskolja som är en naturlig källa för Omega-3, kollagen typ II (med odenaturerat kollagen) och antioxidanter Vitamin E och C samt Mangan.

Aptus Hop-Flex passar hundar av mellanstora och stora raser.

Sammansättning: Vete, majsflingor, glycerin, linfrö, glukosamin HCl (7,5%), metylsulfonylmetan (MSM) (6,25%), glukosmelass, sojaolja, fiskolja (3,1%), kondroitinsulfat (3%), kycklingprotein (3%), grönläppad mussla (1,9%), kollagen (0,38%) (innehåller odenaturerat kollagen typ II (0,013%)

Tekniska tillsatser: Kaliumsorbat, antioxidanter

Aptus

Aptus är ett välkänt och högt efterfrågat märke på tillskott till hund. Både Bucadog och tuggbitarna för lederna har funnits på marknaden, och uppskattats, i många år.