Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kamerasystem Luda.Farm TrailerCam HD

Art.nr:1207980

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Luda.Farm TrailerCam HD är ett trådlöst kamerasystem framtaget speciellt för hästtransporter och låter dig övervaka vad som händer i under hela resan.
  • Lättanvänt kamerasystem
  • Video i hög kvalitet - 1280 x 720 upplösning
  • Vidvinkelobjektiv — se hela transporten
  • Upp till 100 m trådlös räckvidd
  • Möjlighet att använda två kameror
  • Robust, vattentålig konstruktion (IP69K)

Produktdetaljer

Luda.Farm TrailerCam HD är det perfekta kamerasystemet för att säkerställa säkerheten för dina djur under transporten. Med denna avancerade kamera kan du enkelt övervaka dina djur medan du kör, vilket ger dig trygghet och kontroll över hela resan.

TrailerCam HD är utrustad med mörkerseende, vilket innebär att du kan få högupplösta bilder även när det är mörkt ute. Detta ger dig möjlighet att övervaka dina djur dygnet runt, oavsett vilken tid på dagen du reser.

Vidvinkelfunktionen gör det möjligt att se hela släpvagnen på en gång, vilket ger dig en komplett överblick över dina djur och deras omgivning. Vid behov kan du köpa till en extra kamera för att se bakom hästtransporten när du backar, vilket ger dig ännu mer kontroll och säkerhet.

Kamerasystemet levereras komplett med 4 meter lång strömkabel med 12 V Cig-adapter för 5-tums monitorn. Den IP69K klassificerade kameran är väder- och vattentålig och dess robusta konstruktion ger pålitlig prestanda.

Installationen är enkel och tar bara några minuter. Kameran och monitorn kopplas automatiskt ihop när de ansluts till en strömkälla. Kameran ansluts direkt till strömkällan i fordonet, vanligtvis belysningskällan.

Med en räckvidd på upp till 100 meter och mörkerseende på upp till 10 meter, kan du lita på att TrailerCam HD ger dig tydliga och pålitliga bilder under hela resan.

I paketet ingår:
1 x Monitor
1 x Kamera
1 x Hållare för monitorn
1 x Direkt strömkabel mikro USB
1 x Cig-adapter mikro USB
1 x Installationssats för kameran

Teknisk data
Monitor
Driftsfrekvens: 2400 - 2483.5 MHz
Skärmstorlek: 7 tum
Upplösning: 1024 x 600
Maximal räckvidd i direkt sikte: Upp till 100 m
Latenstid: 100 ms
Bildfrekvens: 30 f/s
Driftstemperatur: -20°C till +70°C
Ljusstyrka: 500 cd/m2
Strömförsörjning: 5 V - 32 VDC
Strömförbrukning: 2,5 W
Kanaler: 2
Inspelning: Nej
Antennutgångseffekt: 22 dBm

Kamera
Driftsfrekvens: 2400 - 2483.5 MHz
Sensor: Färg-CMOS
Upplösning: 720p
Antennutgångseffekt: 22 dBm
Maximal räckvidd i direkt sikte: Upp till 100 m
IP-klassificering: IP69K
Minsta belysning: 0,1 Lux
Mörkerseende: Upp till 10 m
Synvinkel: 110°
Strömförsörjning: 12 V - 32 VDC
Strömförbrukning: 2 W
Synligt LED-ljus: Nej
IR-LED-belysning: Ja
Storlek: 10 cm x 8 cm x 9 cm
Vikt: 397 g

Lägg till en extra kamera! Du kan ansluta två kameror till en bildskärm. Rekommendationen är att du kopplar ihop kameran med monitorn innan du monterar den. Vill du lägga till en extra kamera behöver du ansluta kameran till en strömkälla. På monitorn trycker du på CH-knappen och går till den kanal där du vill para ihop kameran. Tryck och håll in knappen M/PAIR tills den börjar räkna ner. Under nedräkningen på 60 sekunder trycker du på knappen på kamerans baksida och håller den intryckt.

Luda.Farm

Är du på jakt efter pålitlig och avancerad (men också enkel) övervakning för ditt stall? Då är Luda.Farm valet för dig! De specialiserar sig på innovativa lösningar för din gårdsmiljö. Deras dedikation till kvalitet och innovation har gjort dem till det självklara valet för jordbrukare över hela Sverige.