Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundhalsband Pritax Animate LED USB Onesize

Art.nr:1236892

  • Fynda till bra pris
  • Passa på, snart slut!
  • Sista exen i butik
Uppladdningsbart LED-halsband med tre olika ljuslägen - långsam blinkning, snabb blinkning och fast sken. Storleken justeras genom att halsbandet klipps i passande längd.
  • Uppladdningsbart
  • 3 olika ljuslägen
  • Klipp i lagom längd

Produktdetaljer

Med detta LED-halsband kommer din hund att synas i mörkret! Det uppladdningsbara hundhalsbandet lyser med tre olika lägen - långsam blinkning, snabb blinkning fast sken.

LED-halsbandet laddas enkelt upp via den medföljande USB-laddaren och har en drifttid på 2 timmar. Beroende på yttre förhållanden och laddningsnivå syns halsbandet på upp till 500 m.

För att passa just din hund kan halsbandets storlek enkelt justeras genom att det klipps av i passande längd.

Pritax

Pritax är specialiserade på exklusiva tillbehör för hundar och katter, med inriktning på svensk tillverkning av högkvalitativa läderprodukter. Företaget samarbetar aktivt med flera mindre svenska tillverkare för att främja lokal produktion och skapa en unik produktportfölj. Ambitionen är tydlig – att erbjuda noggrant utvalda produkter av hög kvalitet som uppfyller kriterierna för både funktionalitet och stil. Hos Granngården hittar du klassiska läderkoppel, halsband och reflexprodukter, skapade med omsorg och dedikation för att tillgodose behoven hos både husdjur och deras ägare.