Gå till huvudinnehållet

Hörselskydd Peltor HTRXS7A

Hörselskydd från Peltor med FM-radio så att du kan lyssna på radio och musik medan du jobbar samtidigt som du är skyddad mot bullret runt omkring dig.  

Egenskaper

Egenskaper för Hörselskydd Peltor HTRXS7A
Dina favoritstationer är bara en knapptryckning bort! Hörselskydd från Peltor med inbyggd FM-radio vilket gör att du kan lyssna på radio och musik medan du jobbar och hela tiden vara skyddad mot bullret runt omkring dig. En guideröst talar om för dig vilken frekvens du är på när du hittar en station. Den digitala radiofrekvensen i den inbyggda FM-radion gör det möjligt att spara upp till fem stationer. För din säkerhet är musiken och ljudet i kåporna alltid begränsat till max 82 dB.

Hörselskyddet har DualShell Design vilket innebär att all elektronik är placerad på utsidan av kåpan. Detta gör att elektroniken är bättre skyddad från svett och fukt som annars kan skada elektroniken. 

Ansluter du din mobil till WorkTunes Pro via kabel till 3,5 mm stereo ingången ger det dig tillgång till dina spellistor, podcasts och ljudböcker direkt i din mobil. Dessutom hör du även ringsignalen och andra signaler i kåpan. 

Hörselskyddet levereras med 2 st AA-batterier och användarinstruktion. För att spara på batterierna stängs hörselskyddet av efter 4 timmar när kåpan inte används, 

Teknisk data
Drifttid: 200 timmar 
Vikt: 355 g