Granngårdens föreningsavtal

Är du aktiv i en förening? Granngården erbjuder föreningar två procent avkastning av det som föreningens medlemmar handlar på Granngården. De två procenten betalas ut som presentkort två gånger om året till föreningen.

Så går det till

Föreningen tecknar ett avtal med Granngården och informera sedan sina medlemmar om att de kan samla bonus till klubben. Medlemmen kopplar sitt eget medlemskap på Granngården till föreningens genom att lägga till föreningen under "kontaktuppgifter" på mina sidor. Det går även bra att kontakta Granngårdens kundtjänst på info@granngarden.se eller 0771 - 222 444. Är föreningsmedlemmen inte medlem i Granngårdens kundklubb så är det lätt att ansöka om klubbmedlemskap på granngarden.se eller i butik.

Exempel

Anna Andersson är medlem hos Mittgårdens Ridklubb. Hon kopplar sitt klubbmedlemskap på Granngården mot Mittgårdens Ridklubbs föreningsavtal. Föreningen får då 2 % tillbaka på allt Anna handlar för, samtidigt som Anna får 2 % bonus i bonuscheckar av Granngården. Granngården betalar de 2 % till föreningen genom ett presentkort på valfri Granngården butik som är giltigt i 2 år. Utbetalningen sker halvårsvis, en utbetalning i juli och en i januari.

Detta får föreningen

Bonusen på två procent betalas ut som presentkort till föreningen två gånger om året (juli och januari). Presentkortet varar i två år och är giltigt i alla Granngårdens butiker runt om i landet. Du gör en digital ansökan om föreningsavtal på knappen nedanför. Vill du hellre skriva ut en pappersansökan och skicka in kan du göra det här

Ansök om föreningsavtal >

Diplom föreningsavtal >

Har du redan företags- eller föreningsavtal?

  • Det är fullt möjligt att en verksamhet kan ha både företagsavtal och föreningsavtal samtidigt. Det enda som krävs är att föreningen har ett separat org.nr till föreningen och till företaget. Till exempel en ridskola som har både företags- och föreningsavtal: dotterbolaget är föreningen som är kopplat till föreningsavtalet. Bolaget (AB) som äger hästar/personal ligger under moderbolaget (föreningen) men har ett eget org.nr till vilket företagsavtalet är kopplat till. 
     
  • Avtalsformerna behöver knytas till de separata verksamhetstyperna. En ridskola kan ha en förening som kopplas till föreningsavtalet och samtidigt ha ett bolag som knyts till företagsavtalet.

Koppla ditt klubbmedlemskap till din förening

Är du både medlem i Granngårdens kundklubb och medlem i en förening med föreningsavtal? Då kan du förutom att själv få två procent bonus på dina köp även ge två procent % avkastning till din förening. Bonusen betalas ut i ett form av presentkort två gånger om året till din förening.

Gör såhär

  1. Gå in på mina sidor
  2. Lägg till din förening under "kontaktuppgifter"

Du kan också ringa vår kundtjänst på 0771 – 222 444 eller mejla till info@granngarden.se för att koppla ditt klubbmedlemskap till din förening. 

Bli kundklubbsmedlem

Är du inte medlem i Granngårdens kundklubb ännu? Du kan enkelt bli klubbmedlem här. Du kan också bli medlem direkt i butik.