Föreningsavtal hos Granngården

Är du aktiv i en förening? Granngården erbjuder föreningar två procent avkastning av det som föreningens medlemmar handlar på Granngården. De två procenten betalas ut som presentkort två gånger om året till föreningen.

Ansökan Föreningsavtal >

Du gör en digital ansökan om föreningsavtal på knappen ovanför. Vill du hellre skriva ut en pappersansökan och skicka in kan du göra det här

För dig som blivit medlem finns ett fint diplom att skriva ut och sätta upp, här kan du ladda ner diplomet (öppnas i nytt fönster). 

Ramavtal med Svenska Ridsportförbundet

Är din förening medlem i Svenska Ridsportförbundet och har F-skatt? Anslut då föreningen till ramavtal med Svenska Ridsportförbundet och få 12% på de flesta av Granngårdens produkter!

Teckna ramavtalet nu och få ett presentkort på 500 kornor.

Efter att ansökan skickats in kommer presentkortet levereras till den adress som är angiven i ansökan. När ni erhållit presentkortet ringer ni till Granngårdens kundservice som laddar presentkortet åt er. Presentkortet avser inköp på Granngården och har en giltighetstid på 2 år. Kampanjen gäller 1/11-31/12.

Ansökan avtal SvRF>

Så fungerar föreningsavtal

 1. Föreningen tecknar ett avtal med Granngården och informera sedan sina medlemmar om att de kan samla bonus till klubben
   
 2. Medlemmen kopplar sitt eget medlemskap på Granngården till föreningen
Exempel

Anna Andersson är medlem hos Mittgårdens Ridklubb. Hon kopplar sitt klubbmedlemskap på Granngården mot Mittgårdens Ridklubbs föreningsavtal. Föreningen får då 2 % tillbaka på allt Anna handlar för, samtidigt som Anna får 2 % bonus i bonuscheckar av Granngården. Granngården betalar de 2 % till föreningen genom ett presentkort på valfri Granngården butik som är giltigt i 2 år. Utbetalningen sker halvårsvis, en utbetalning i juli och en i januari.

Koppla klubbmedlemskap till din förening

 1. Gå in på mina sidor (är du inte medlem i Granngårdens kundklubb kan du bli det här. Du kan också bli medlem direkt i butik) 

 2. Lägg till din förening under "kontaktuppgifter"
   
 3. Du kan också kontakta vår kundtjänst via vår chatt eller maila till order@granngarden.se 
   

Har du redan företags- eller föreningsavtal?

Det är fullt möjligt att en verksamhet kan ha både företagsavtal och föreningsavtal samtidigt. Det enda som krävs är att föreningen har ett separat org.nr till föreningen och till företaget. Avtalsformerna behöver knytas till de separata verksamhetstyperna. En ridskola kan ha en förening som kopplas till föreningsavtalet och samtidigt ha ett bolag som knyts till företagsavtalet.

Exempel på en ridskola som har både företags- och föreningsavtal

Dotterbolaget är föreningen som är kopplat till föreningsavtalet. Bolaget (AB) som äger hästar/personal ligger under moderbolaget (föreningen) men har ett eget org.nr till vilket företagsavtalet är kopplat till.