Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Covid-19 Granngården

Covid-19 - Info till alla våra jordnära kunder - fortsätt hålla avstånd

Rekommendationerna för COVID-19 uppdateras löpande. Tänk på att hålla avstånd. Du är varmt välkommen in till oss, både i butik och att handla online. Ta hand om dig själv, dina nära och vår jord. Tack för att du håller avstånd i våra butiker.

Vi följer de råd och riktlinjer som folkhälsomyndigheten ger. Nu när allmänna restriktioner har hävts uppmanar vi att fortsätta tänka klokt och hålla avstånd. Det säkerställer både din och vår personals hälsa.

covid-info-butik-granngarden.png

Handla online med hemleverans

Om du känner dig sjuk avråder vi dig att besöka våra butiker, det är bättre att stanna hemma. Känner du dig orolig t.ex. om dina djur behöver foder så går det lika bra att beställa dina produkter online här på granngården.se. Vi erbjuder hemleverans på allt från hästfoder och värmepellets på pall till de minsta kattleksaker.

Våra leveranser sker i samarbete med DHL som vidtar stora försiktighetsåtgärder för såväl medarbetare, förare och leveranser. Det är viktigt att påpeka att COVID-19 inte smittar via paket utan via människor. Som extra åtgärder erbjuder DHL kvittenstagning utan fysisk kontakt och 30 dagars fullmakt för leverans utan kvittens. Alla förare bär även handskar och har strikta riktlinjer för hantering av t.ex. handdator. Läs mer om DHL:s åtgärder på deras hemsida här

Våra butiker är öppna

Granngårdens butiker håller öppet som vanligt för dig som vill handla och behöver våra produkter. Vi har infört hälso- och säkerhetsåtgärder i samtliga butiker där alla våra anställda följer strikta riktlinjer för att förebygga smittorisk. Bland annat rengör och spritar vi både kassadiskar, bankterminaler och andra beröringsytor i butikerna. 

I tabellerna nedan kan du se aktuell statistik på när det är som minst kunder i våra butiker. Tabellerna visar både veckodagar och tider för att underlätta för dig när du ska planera ditt besök och vill undvika trängsel. 

Rutiner i butik

Vi vill försäkra dig om att Granngården följer alla riktlinjer och jobbar varje dag för att erbjuda dig ett säkert butiksbesök. Tänk på att hålla avstånd - och stanna hemma om du är sjuk. Tack för visad omtanke!

Vår kundservice finns tillgänglig varje dag 

Tveka inte på att kontakta vår kundservice om du har tankar och frågor.

Ta hand om dig själv, dina nära och vår jord!

Jordnära hälsningar från oss på Granngården