Gå till huvudinnehållet

Covid-19 - Info till alla våra jordnära kunder

Vi går in i en tid där det är viktigt att vi stöttar och tar hand om varandra, djur och natur. Din trygghet är viktig för oss. Granngården följer noga utvecklingen av COVID-19, både i omvärlden och i våra butiker.

Vi vill försäkra dig om att vi tar situationen på största allvar och följer de råd och riktlinjer som folkhälsomyndigheten satt upp kring Corona, för att säkerställa både din och vår personals hälsa.

Handla online med hemleverans

Om du känner dig sjuk avråder vi dig att besöka våra butiker, det är bättre att stanna hemma. Känner du dig orolig t.ex. om dina djur behöver foder så går det lika bra att beställa dina produkter online här på granngården.se. Vi erbjuder hemleverans på allt från hästfoder och värmepellets på pall till de minsta kattleksaker.

Våra leveranser sker i samarbete med DHL som vidtar stora försiktighetsåtgärder för såväl medarbetare, förare och leveranser. Det är viktigt att påpeka att COVID-19 inte smittar via paket utan via människor. Som extra åtgärder erbjuder DHL kvittenstagning utan fysisk kontakt och 30 dagars fullmakt för leverans utan kvittens. Alla förare bär även handskar och har strikta riklinjer för hantering av t.ex. handdator. Läs mer om DHL:s åtgärder på deras hemsida här

Våra butiker är öppna

Granngårdens butiker håller öppet som vanligt för dig som vill handla och behöver våra produkter. Vi har infört hälso- och säkerhetsåtgärder i samtliga butiker där alla våra anställda följer strikta riktlinjer för att förebygga smittorisk. Bland annat rengör och spritar vi både kassadiskar, bankterminaler och andra beröringsytor i butikerna. 

I tabellerna nedan kan du se aktuell statistik på när det är som minst kunder i våra butiker. Tabellerna visar både veckodagar och tider för att underlätta för dig när du ska planera ditt besök och vill undvika trängsel. 

Rutiner i butik

Vi vill försäkra dig om att Granngården följer alla riktlinjer och jobbar varje dag för att erbjuda dig ett säkert butiksbesök. Därför har vi, för allas säkerhet, infört ett maxantal på hur många som får vistas i våra butiker. Vi har även infört ett maxantal på hur många som får vistas i kassaområdet samtidigt. Utöver detta uppmanar vi alla kunder att använda munskydd inne i våra butiker. Om du inte har något finns det att hämta i kassan i respektive butik. Tänk på att hålla avstånd - och stanna hemma om du är sjuk. Tack för visad omtanke!

Hämta din order på parkeringen

Har du inte möjlighet att besöka butiken under rådande omständigheter? Vi försöker löpande anpassa våra tjänster för att kunna hjälpa dig så långt det går. Vår kundservice hjälper dig gärna med hemleverans eller hämtning i butik. Om du inte vill gå in i butiken erbjuder vi nu som alternativ att du kan hämta din order på parkeringen.

Obs! Gäller de flesta butiker och anpassade tider enligt förbokning. Boka tid via kundservice som är öppen måndag-söndag kl 08-22.

Vår kundtjänst finns tillgänglig varje dag 

Tveka inte på att kontakta vår kundservice om du har tankar och frågor. Vår chatt är öppen 7 dagar i veckan mellan 08-22. 

Vad kan du som kund göra?

Ta hand om dig själv, dina nära och vår jord. Tillsammans tar vi oss igenom detta.

Jordnära hälsningar från oss på Granngården