Gå till huvudinnehållet
Barncancerfonden Granngården

Så stöttar vi Barncancerfonden

Dela

Barn och cancer hör inte ihop. Ändå är cancer den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 till 14 år i Sverige. Men det finns hopp, forskningen går framåt och idag överlever 85% av alla barn som får cancer. Det är bra, men inte tillräckligt bra. Därför stödjer vi Barncancerfonden genom att skänka pengar till barncancerforskningen.

  • Var med och stötta barncancerfonden

    Vi skänker en krona per såld förpackning

    Varje krona räknas!

    I samarbete med Barncancerfonden skänker Granngården en krona per såld förpackning av Granngårdens torrfoder till hund & katt till barncancerfonden. Tillsammans ger vi hopp, varje krona är livsviktig.

Om barncancer

Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaker hos barn emellan 1 och 14 år i Sverige. Varje dag drabbas en familj av det ofattbara, ett barn får en cancerdiagnos. Men det finns hopp. Framgångarna inom barncancerforskning gör att 85% av de barn som drabbas av cancer idag överlever. Så sen som i slutet på 70-talet var motsvarande siffra 50%.

Att 85% av alla barn som drabbas av cancer överlever är bra, men inte tillräckligt bra. Barncancerfonden arbetar för att alla barn ska överleva sin cancersjukdom. Många forskningsprojekt som skulle kunna bidra i kampen mot barncancer blir dock aldrig verklighet för att det saknas pengar. 

Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforsking i Sverige och är helt beroende av bidrag från privatpersoner och företag. Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Fondens uppdrag är att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver.

Var med i kampen mot barncancer 

Hjälp Barncancerfonden att hålla cancer borta från barn. När du köper något av Granngårdens torrfoder till hund och katt, går en krona per såld förpackning till Barncancerfonden. Ditt bidrag stödjer forskningen och utvecklingen av mer effektiva behandlingar. Vi kan utrota barncancer, bara vi är tillräckligt många som är med i kampen.

Tack för ditt stöd!