Gå till huvudinnehållet

Äggkläckningsmaskin Brinsea Maxi II Advance

Den perfekta äggkläckaren för nybörjaren! Med automatisk vändning, digital display för temperaturen och transparent lock.

Produktdetaljer

Äggkläckningsmaskin Brinsea Maxi II Advance är en lättanvänd äggkläckare, perfekt för dig som är nybörjare. Kläckaren vänder äggen automatiskt och passar till 14 hönsägg, 40 fasanägg, 40 vaktelägg eller 14 ankägg. För bästa möjliga resultat bör den användas i rumstemperatur.

Vatten fylls på från utsidan för att säkerställa att rätt fuktighet hålls och ett värmeelement gör det möjligt att hålla en optimal temperatur på 20-24 °C. För att säkerställa jämn temperatur är äggkläckningsmaskinen även försedd med kontrollampa och larm. Värmen regleras enkelt med hjälp av ett vred och temperaturen ändras snabbt (efter ca 5-30 minuter) efter justering. Kläckaren är dessutom ventilerad och utrustad med en fläkt som fördelar värmen.

CE-märkt.

  • Lättanvänd -Perfekt för nya hönsägare!
  • Stora, tydliga, lättavlästa displayer
  • Automatisk äggvändning

Brinsea

Ordentliga och lättanvända äggkläckningsprodukter produkter som fungerar helt enkelt. Vill du kunna kläcka fram kycklingar, ällingar och andra fågelarter på ett effektivt och enkelt sätt? Då ska du definitivt använda Brinseas äggkläckare.