Gå till huvudinnehållet

Viltfoder Lantmännen Renfor Nära, 20 kg

Renfor Nära är ett mycket smakligt kompletteringsfoder till renar, rådjur och hjort. Renfor Nära innehåller bara råvaror producerade i Europa och är helt utan soja och palmoljeprodukter.

Egenskaper

Renfor är ett mycket smakligt vegetabiliskt kompletteringsfoder till renar, rådjur och hjort. Genom särskilt utvalda fiberråvaror ger den djurens magar en utmärkt förutsättning att klara omställningen från naturligt bete till pellets. Ensilage eller hö kan komplettera utfodringen.

Renfor Nära är ett bra foder för stödutfodring och utfodring inför slakt av ren, rådjur och hjort. Renfor Nära innehåller bara råvaror producerade i Europa och är helt utan soja eller palmoljeprodukter. Det finns tillräckligt med vitaminer och mineraler för att tillgodose djurens normala behov. Renfor Nära kan tack vare sin sammansättning användas som enda kraftfoder.

Näringsinnehåll per kg

Torrsubstans: 88 % 

Energi, enl SJV: 11,2 MJ 

Råprotein: 113 g

EPD: 65 % 

AAT: 80 g

Råfett: 35 g

NDF: 440 g

EFD: 45 %

Stärkelse: 150 g

Kalcium: 10 g

Fosfor: 4 g

Kalium: 8 g

Magnesium: 2,5 g

Tillsatser 

Vitamin A: 6000 IE

Vitamin E: 60 mg

Selen: 0,6 mg

Koppar: 15 mg


Klimattal 

Kväve, N: 1,6 %

Fosfor, P: 0,4 %

Kalium, K: 0,8 %

Beräknat klimatvärde: CO2 ekvivalent 322 g

Aska: 84 g

Lantmännen

Lantmännens stora kunskap och närhet till odlingen bidrar till en mer hållbar produktion. Som en omtänksam djurägare strävar du efter att dina djur ska leva ett friskt och sunt liv, och det gör vi också!