Förstoring av bild

Vattentråg LaGée Polynox MS225

Art nr: 1207856
LaGée
0 (0)

Polynox MS225 är ett pålitligt och mångsidigt elvattentråg med hög kapacitet för en god vattenförsörjning vilket ger ett högre och bättre produktionsresultat. Det tippbara tråget är tillverkat av rostfri stålplåt och vattenförsörjningen sker via tre vattenflottörer för en konstant vattennivå i det grunda vattenkaret.

Kampanj!
6750 :- 9875 :-
(5400 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2018-12-31
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-02-18 07:00

Egenskaper för Vattentråg LaGée Polynox MS225
Vattentillgång är mycket viktigt för en god mjölkproduktion. Beräkningar säger att en mjölkko kan dricka upp till 40% av sitt dagliga intag direkt efter det att hon blivit mjölkad. Det är därför av stor vikt att det finns tillgång till vatten, med god försörjning, i direkt anslutning till mjölkningen.

LaGée Polynox MS225 är ett pålitligt och mångsidigt tippbart elvattentråg. Tråget är tillverkat av rostfri stålplåt och vattenförsörjningen och tippfunktionen sitter skyddad bakom en rotationsgjuten öppningsbar plasthuv av polyeten. Vattentråget är utrustat med tre ställbara flottörer med en maxkapacitet på 32 liter/min per flottör. Det säkerställer en mycket hög vattenförsörjning vilket är extremt viktigt för ett maximalt produktionsresultat och god djurhälsa. Varje flottör kan enkelt stängas av, utan verktyg, t ex för ett praktiskt servicearbete.

Vattentråg Polynox är utrustat med en elslinga på 80W, 24V, som försörjs med en 96W transformator (säljs som tillbehör). Elslingan gör att området runt flottörerna kan hållas frostfria och säkerställa god försörjning. Tack vare att tråget är eluppvärmt så fungerar det även mitt i vintern i kallare lösdriftsstallar. Systemet är mycket välfungerande eftersom värmen dessutom skyddas inom den isolerande plasthuven. 

Vattenanslutningen till flottörerna sker med ett 3/4" grenrör och kan försörjas med vatten från ett cirkulerande frostfritt vattensystem. Den skyddade tippfunktionen är enkel att använda med sitt runda handtag och med automatiska kvartsvarvslägen. Den är också utformad för att kunna tippas ljudlöst.

Polynox levereras med både golv- och väggstativ som är konstruerat i en kraftfull rörkonstruktion för en hållbar och säker montering.

Rymd: 45 liter

Storlek (lxbxh): 2220x648x1010 mm

Andra tittade även på
Tillbehör