Förstoring av bild

Vattentråg LaGée Polynox MS155

Art nr: 1207855
LaGée
0 (0)

Ett pålitligt och mångsidigt elvattentråg som är tippbart. Tråget är tillverkat av rostfri stålplåt. Vattenförsörjningen sker via tre vattenflottörer för en kostant vattennivå i det grunda vattenkaret.

Kampanj!
6125 :- 8625 :-
(4900 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 564 :- kr/mån

Kampanjen gäller t.o.m 2018-12-31
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-05-27 07:06

Vattenförsörjningen och tippfunktionen sitter skyddad bakom en rotationsgjuten öppningsbar plasthuv av polyeten. Vattentråget är utrustat med tre ställbara flottörer med en maxkapacitet på 32 liter/min per flottör. Det säkerställer en mycket hög vattenförsörjning vilket är extremt viktigt för ett maximalt produktionsresultat och god djurhälsa. Varje flottör kan enkelt stängas av, utan verktyg, t ex för ett praktiskt servicearbete.

Vattentråget Polynox är utrustat med en elslinga på 80W, 24V, som försörjs med en 96W transformator (säljs som tillbehör). Elslingan gör att området runt flottörerna kan hållas frostfria och säkerställa god försörjning. Systemet är mycket välfungerande eftersom värmen dessutom skyddas inom den isolerande plasthuven.

Vattenanslutningen till flottörerna sker med ett 3/4" grenrör och kan försörjas med vatten från ett cirkulerande frostfritt vattensystem. Den skyddade tippfunktionen är enkel att använda med sitt runda handtag och med automatiska kvartsvarvslägen. Den är också utformad för att kunna tippas ljudlöst. 

Polynox levereras med både golv- och väggstativ som är konstruerat i en kraftfull rörkonstruktion för en hållbar och säker montering. 

Rymd: 28 liter Storlek (lxbxh): 1550x648x1010 mm

Tillbehör